Da li su sada otklonjene sve dileme oko Hezonje i Partizana?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 13.06.2024.
17:15
Izvor: Sportske.net

Koja je idealna sredina za njega?

David Damnjanovic/Starsport.rs ©
David Damnjanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja neko je ko zauzima veliku pažnju u evropskim medijima povodom nastavka njegove karijere.

Real, Barselona, Partizan, Panatinaikos... Samo neki od timova koji su se dovodili u vezu sa Marijom Hezonjom. Hrvat je pre nekoliko dana podelio poziv navijača Partizana da im se pridruži što su mnogi shvatili kao signal za njegov dolazak, ali sada to ne deluje tako ostvarivo.

Juče je rekao da želi još titula sa Real Madridom u budućnosti, da vrate navijačima za evroligašku sezonu u kojoj su ostali bez trofeja, a sada stižu nove negativne vesti po pristalice crno-belih.

Legendarni hrvatski igrač, sada selektor Brazila Aleksandar Aco Petrović veruje da je za njega idealna opcija Panatinaikos. Možda zna nešto više iz privatnih razgovora sa Hezonjom...

"Partizan, to nije realno. Problem Reala je drugi, to je preveliki roster, 15 igrača, on ne može da dobije minutažu koju hoće, kao ni rolu. U Panatinaikosu ima dosta više prostora na tri i četiri, to može biti prevaga. Vratio bi se tamo odakle je krenuo, obožavaju ga, on je pozitivno lud", izjavio je Petrović u podkastu sa Krunoslavom Simonom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke