Nedović uveličao promociju Anđušićevog kampa

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2024.
21:00
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Na terenu rivali, van njega veliki prijatelji.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Bek Partizana Danilo Anđušić je danas zvanično predstavio svoj košarkaški kamp koji je pokrenuo ovog leta, a jedan od gostiju na promociji mu je bio i košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović.

On je, na neki način, bio gost iznenađenja za prisutne novinare i odmah je posle srdačnog pozdrava sa Anđuđićem uzeo mikrofon i govorio o svojim iskustvima sa košarkaškim kampovima.

''Počeo sam sa košarkom u Italiji, prvi kamp u Srbiji je bio Kasta, koji se održavao na Zlataru, pošto smo živeli u Novoj Varoši i bio je blizu, pa smo nekako cela ta ekipa, familija išli na kamp.

Lepa su sećanja, jer smo se lepo zabavljali, taj takmičarski deo nije izostao, ali znam koliko klincima to znači i jako mi je drago što je Danilo odlučio za ovaj korak, jer, što više dece treba da posećuje takve kampove, da stvara prijateljstva koja traju za ceo život'', rekao je Nedović, a preneo ''Telegraf''.

Anđušićev šuterski kamp će biti održan u Kovilovu od 1. do 13. jula.

''Cela vizija je krenula jer imamo veliko različito iskustvo i gledali smo kako to da prenesemo deci, jer mislim da možemo da im pomognemo na razne načine i ceo taj projekat krenuo je odavno kada smo videli kako i na koji način možemo da krenemo, a opet budemo drugačiji u odnosu na ostale kampove. 

Mislim da smo uspeli jer pre svega na košarkaškom planu gde će raditi deca sa vrhunskim trenerima i naravno da je to glavni cilj. Imaćemo edukativni deo, mislim da mnogo nedostaje današnjim generacijama i mislim da će u tom delu moći dosta da nauče. 

Želimo da prenesemo poruku mladima i moto našeg kampa je da budu drugačiji svoji, da prate svoje snove, jer u današnjem vremenu poušavamo da se poredimo sa drugima a mislim da to treba da se promeni'', rekao je Danilo Anđušić, koga je na promociji podržala i naša bivša košarkaška reprezentativka Sonja Vasić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke