Darvin bio Klopov zahtev, Liverpul želeo napadača Čelsija, danas se ne zna koji je gori?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 25.04.2024.
18:45
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo Klopova najveća greška?

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Darvin Nunjez se ponovo našao na udaru javnosti i navijača Liverpula.

Urugvajac je po ko zna koji put promašio ono što nije smeo, čak i da nije toliko (pre)plaćen. O tome je posle poraza od Evertona govorio i legendarni Džejmi Karager koji je jednostavno poentirao. 

"Ako želiš da osvojiš titulu, moraš da imaš napadača koji daje golove na "Old Trafordu" i "Gudisonu" i koji rešava utakmice. Darvin to nije iako je to njegov posao i neprihvatljivo je šta sve promašuje. Ne napreduje, a tu je dve godine. Ovo nije dovoljno za Liverpulov nivo, za klub koji želi da se bori za trofeje", rekao je Karager.

Time se samo pokrenula lavina, a u moru informacija stigla je i jedna veoma značajna - Darvin Nunjez je bio isključivo samo Klopova želja, dok je klub želeo - Kristofera Enkunkua! 

I ovu informaciju preneli su renomirani izvori, mada, sada kada se pogleda šta sve Francuz nije uradio zbog povreda, ne zna se baš ko je gori. Svakako da je Darvin više doneo Liverpulu, jer je više i igrao, mada je nemoguće da bi i Enkunku promašio sve ono što je Urugvajac.

Statistika kaže sledeće - Darvin je ove sezone promašio 26 šansi pod epitetom "100%", dakle, čiste zicere. Nunjez je dao 18 golova i upisao 13 asistencija na 50 utakmica.

Da li je on Klopova najveća greška? Najskuplja sigurno jeste. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke