Ibra dao ultimatum Fonseki, a zamene u magli!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.09.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Šta će biti sa Fonsekom?

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIANI

Povezane vesti

Teški dani na početku nove sezone, a Paulo Fonseka je pod velikim pritiskom i već neko vreme piše se o potencijalnom rastanku.

Italijanski mediji navode da je Zlatan Ibrahimović dao Fonseki još tri utakmice da spasi svoj posao inače bi već do kraja septembra mogao da bude bivši. 

Pominjao se čak i povratak Stefana Piolija, ali od toga nema ništa, jer je on na pragu odlaska u Saudijsku Arabiju. Pioli je i prošlog leta bio blizu Al Itihada, na kraju je posao propao, ali bi sada mogao da sedne na klupu Al Nasra i da trenira Kristijana Ronalda.

Ali, on nije jedini koji se pominje, jer je u igri i - Paulo Sosa!

Kalčomerkato piše da u Milanu cene njegove karatekristike, a jedna od njih je razvoj mladih igrača i istovremeno njihov spoj sa liderima tima, da ima svoj pečat u igri, ali i da ima snažan karakter i spreman je da stane pred kamere i suprotstavi se kritičarima.

I sam Paulo Sosa je nedavno dao intervju za Gazetu delo sport u kom je naglasio da nije lako da Fonseka nasledi Piolija i odmah nastavi istim putem. Ipak, neće biti lako da Sousa tek tako dođe, jer trenutno predvodi Šabab Al-Ahli iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. 

Fonseka je na udaru i zbog toga što je u lošim odnosima sa Teom Ernandesom i Rafaelom Leaom, koji su ipak prve zvezde Milana.

"Rosoneri" imaju samo dva boda i bez pobede su u prva tri kola, a sledi serija teških mečeva, posle Venecije na "San Siru", Milan dočekuje Liverpul i potom narednog vikenda sleduje i "Derbi dela Madonina" sa Interom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke