Teo o nesrećnom Istanbulu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2013.
19:35
Izvor: Sportske.net

Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije priznao je da su se dva najveća poraza koja je doživeo u profesionalnoj karijeri dogodila u Istanbulu i da ih nikada neće zaboraviti.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Pred Milošem Teodosićem je četvrto učešće na fajnal-foru Evrolige a već u polufinalu turnira u Londonu imaće priliku da se "osveti" Olimpijakosu za poraz koji su Grci priredili ekipi CSKA u prošlogodišnjem finalu.

Iako je igrao za ekipu iz Atine Teo ne krije da mu je baš poraz od Olimpijakosa jako teško pao i da zbog njega nije spavao određeno vreme.

"To što se desilo je bilo zaista okrutno. Kako sam mogao da zaspim? Nisam mogao ni na sekundu. Uvek teško spavam posle bitnih mečeva, pa možete da zamislite kako mi je bilo posle tog finala. Ta utakmica je i dalje u mojim mislima. Ona mi je prouzrokovala probleme sa spavanjem u kontinuitetu, to nije bila samo jedna neprospavana noć. Trebalo mi je mnogo vremena da vratim normalan san. Nikada neću zaboraviti to finale" kazao je Teodosić.

CSKA je u prošlogodišnjem finalu trofej izgubio u poslednjoj sekundi ali taj poraz u Istanbulu nije jedini koga se Teodosić dobro seća i koji nikada nije pogledao na snimku. Njemu je pridodat i poraz Srbije u polufinalu SP od Turske.

"Taj meč i polufinale Svetskog prvenstva 2010. godine su dva poraza koja me najviše bole" iskreno je priznao Teodosić.

Narednu priliku da sa CSKA i Srbijom dođe do trofeja Teodosić će imati na F4 Evrolige i Evrobasketu koji se na jesen igra u Sloveniji.

Ne propustite