AdmiralBet i Sportske predlažu (28.4.2024) - Naš tiket dana!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 28.04.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Derbi u Francuskoj.

Povezane vesti

1501 Lyon – Monaco manje od 2.5 (2.51)

Torpedovan je Lion na „Parku prinčeva“ prošle sedmice, ali nisu se mogli nadati nešto drugačijem ishodu. Ipak je Pari Sen Žermen liga za sebe. U svakom slučaju, ekipa Pjera Saža se preporodila od njegovog dolaska, odnosno od otkaza Fabiju Grosu. Monako je odličan tim i mora da se kaže posle Pari Sen Žermena najbolji u Ligi 1. Pomalo ispod radara usled čudesnih rezultata Bresta, dobrih igara Nice, pa i Lila, ekipa Adija Hitera pravi fenomenalne rezultate. Osam utakmica su bez poraza u Ligi 1, iznedrili su neke sjajne momke poput Aklijuša, Dijate, Fofane, Minamino igra u top formi.  Ne bi trebalo očekivati goleadu...

1920 RKC Waalwijk – Utrecht 2 (2.19)

Samo dve pobede RKC-a na poslednjih 18 utakmica. Uprkos tome i dalje ima lošijih timova od njih. Vitese se posle oduzetih bodova seli u Erstediviziju, ostaje im još Volendam iza njih sa pet bodova manje. Nije isključeno ni to da će RKC da se spasi jer su trenutno na poziciji koja vodi u baraž za opstanak, ali mogu i do direktnog mesta koje im garantuje spas jer Ekselsior ima bod više na 15. mestu. Utreht nije daleko od mesta koje vodi u Ligu Evrope, ali prema kvalitetu oni jesu za bitku za Ligu konferencija zajedn osa NEK-om, Go Ahed Iglsima i Spartom. Utreht igra u odličnoj formi i trebalo bi iskoristiti sjajnu kvotu u AdmiralBet!

1326 Bologna – Udinese 1X&0-2 (2.00)

Nastavlja Bolonja da oduševljava i sve su bliže snu da zaigraju u Ligi šampiona. Tijago Mota je šokirao Rimljane pobedivši Romu na gostovanju sa 1:3 iako je poznato da i „vučica“ igra odlično u poslednje vreme otkako ih je preuzeo Danijele de Rosi. Liga šampiona je na dohvat ruke i pobeda pred svojim navijačima protiv Udinezea bi im četiri kola pre kraja otvorila vrata evropske elite. U goste im dolazi očajni Udineze koji je za novog trenera postavio Fabija Kanavara, pa se očekuje određena šok-terapija. Da li već ovog vikenda protiv teškog protivnika?

1020 Bournemouth – Brighton 1.p više 1.5 (2.21)

Ako biste neki par pogledali i rekli: „Ovde je sve moguće!“, onda je to baš ovaj par. Bornmut dočekuje Brajton i to kao ekipa koja je savladala Vulvse tokom sedmice. Limitirana, a opet neverovatna ekipa Andonija Iraole pravi čuda i 10. mesto je za njih premija, a ako zadrže ključne igrače mogli bi da se umešaju, onako stidljivo, u borbu za Evropu sledeće sezone. Biće teško to zamisliti, ali zašto da se ne nađu u koži svog protivnika ove nedelje – Brajtona. Ekipa Roberta de Zerbija je platila ceh igranja u Evropi. Sledeće sezone će biti bez toga, ali svakako važe za tim koji bilo kome može da pomuti račune. Očekujemo svašta.

Kvota: 24.51

Ne propustite