AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (19. 6. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 19.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi za danas.

Povezane vesti

2720 HJK - KuPS X (3.27)

Iako je za HJK ekipa Hake najveći rival u istoriji finskog fudbala, u poslednjih par godina to je definitivno KuPS. Klub koji je proslavio 100 godina pre godinu dana uspevao je u poslednjih par godina i da se gura u Evropi i to u poodmaklim fazama kvalifikacija, a bili su i šampioni 2019. godine, dok su tri godine uzastopno drugoplasirani tim. HJK je definitivno najveći tim, podigli su formu jer su u poslednje dve utakmice postigli osam golova u prvenstvu. KuPS je tim koji je pprvi na tabeli, imaju i utakmicu manje od HJK-a, ali domaći sve ulažu u ovaj meč, prštaće na sve strane, gledaćemo izuzetno borbenu utakmicu. Možda je remi i najrealniji.

2715 Ekenas IF - Mariehamn 0-2 (1.70)

Odigrali su 11 mečeva u šampionatu i ostvarili 6 bodova. Ekenas je najslabiji tim do sada, mada ima ozbiljnu konkurenciju u Lahtiju, dok je Mariehamn tim koji igra dosta tvrdo. Nisu mnogo efikasni i to je šansa za domaćina, oni su dobili prethodnu utakmicu kod kuće protiv Gnistana koji je tim sličnog kvalitetna Mariehamnu, pa možda budemo i gledali sličan tip meča. Taj duel je završen 1:0, za ovaj ne verujemo da će biti više od dva gola.

2717 Lahti - Gnistan 1 (2.83)

Kako rekosmo, Lahti je još jedan u nizu timova koji je očajno počeo sezonu u Finskoj, ali im je protivnik idealan u ovom trenutku za "vađenje". Gnistan nije dao gol na dva poslednja meča, a igrali su protiv HJK-a i protiv poslednjeplasiranog Ekenasa, a domaći posle onog remija u prethodnom kolu tragaju za drugom pobedom u prvenstvu. Možda je i vreme, iako na papiru nisu favoriti, definitivno su veći klub. Realizacija im je veliki problem bila do prethodnog kola, ali i to je popravljeno, pa hajde da se nadamo njihovoj pobedi.

3021 Inter Miami - Columbus Crew X2&3+ (2.57)

Nema Mesija, sigurni smo da znate, otišao je na Kopa Amerika i to je veliki problem za Inter, ali daleko od toga da otpisujemo Inter. Nema ni Suareza, a dodatni problem su i ona dva crvena kartona iz prethodnog duela Intera protiv Filadelfije. Ipak, tu su dokazali da mogu i bez njih, Buskets i Alba su igrači koji mnogo doprinose, ali i gosti imaju svoje adute. Četiri pobede u nizu za Kolumbus, Njujork siti su počistili sa terena iako je rezultat bio samo 2:3, bili su daleko bolji. Mi bismo probali sa X2, čini se da su gosti nešto konkretniji u poslednje vreme.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak