AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (24. 9. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.09.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je naš tiket!

Povezane vesti

3315 Walsall - Leicester 2&2+II (2.29)

Lester ima velikih problema otkako se vratio u Premijer ligu. Odlazak Enca Mareske u Čelsi nije mogao da ostavi traga među “Lisicama” koje još uvek ne znaju za trijumf u elitnom rangu takmičenja. Sa druge strane, pobedili su u prvom kolu Liga kupa kada je poražen četvrtoligaš Tranmere sa 4:0, pa im je i ovoga puta žreb dodelio jednog člana Lige 2. Valsal je u blagom usponu forme, ostvario je tri vezane pobede u takmičarskim mečevima i navijači jedva čekaju okršaj sa jednim premijerligašem. Bez obzira na loš početak Lestera, razlika između Premijer lige i Lige 2 je dovoljno velika da gosti ipak odu zadovoljniji na kraju utakmice. Uostalom, trijumfima se I gradi samopouzdanje, a ono je “Lisicama” neophodno…

3574 Ilves - KuPS 0-1I&1-3II (2.00)

“Zakuvalo” se u završnici finskog šampionata gde su ostale još četiri utakmice do kraja sezone. Vodeći KuPS ima dva boda prednosti u odnosu na Helsinki, ali i utakmicu manje, pa malo rasterećenije ulazi u gostovanje Ilvesu. “Lavovi”, pak, imaju svoju računicu, a to je da u slučaju trijumfa preskaču Helsinki i dišu za vratom upravo KuPS-u sa dva boda zaostatka. Interesantno, u njihovim međusobnim duelima nema previše pogodaka za uslove u Finskoj čiji je šampionat jedan od efikasnijih u Evropi. U prethodna tri meča ove godine jednom je bilo tri gola, dok je u dva navrata postignuto samo dva. Šampionska trka dodatno komplikuje stvari, nećemo videti previše otvorenu igru u Tampereu.

3257 Palestino - Deportes Iquique 1&1+II (2.31)

Klub palestinskih doseljenika u Čile predstavlja ozbiljnu organizaciju u tamošnjem fudbalu. “Trikolori” su proteklu sezonu okončali kao četvrti tim u šampionatu Čilea, dok se ove sezone na sedmoj poziciji bore za izlazak u Kopa Sudamerikanu, dok u nekom scenariju ni Kopa Libertadores nije nemoguća misija. Da bi u tome uspeli, puleni Lukasa Bovalja moraće da savladaju ekipu Deportiva iz Ikikea koji ima sjajnu sezonu. “Zmajevi” su u elitni rang takmičenja ušli ove sezone i odmah poremetili poredak u vrhu tabele. Deportivo se nalazi na četvrtoj poziciji, izjednačen sa Universidad Katolikom koja ima identičan broj bodova, ali i utakmicu manje. Palestino je poražen u Ikikeu, vreme je za revanš.

2126 St. Gallen - Zurich 0-1I&0-2II (2.27)

Cirih je jedno od prijatnijih iznenađenja u Super ligi Švajcarske. Puleni Rikarda Moniza se šepure na vrhu tabele sa 14 bodova uz utakmicu manje od najbližih rivala, pa bi gostovanje Sent Galenu mogli da iskoriste kako bi povećali prednost. Cirih ima najbolju odbranu u ligi koja je matirana samo pet puta, dok sa 13 postignutih pogdaka spada u red najefikasnijih. Sent Galen je takođe imao dobar početak sezone, nakon poraza u prvom kolu poraženi su tek u poslednjem odigranom protiv Lucerna, pa je dolazak lidera prilika da se “Zeleni” priključe vrhu tabele. Ne pršti od golova u njihovim utakmicama, u poslednjih pet duela samo je poslednji okončan sa više od dva pogotka, slično treba očekivati i ovoga puta.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak