AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (3. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.07.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

6074 Ceramica Cleopatra - El Ismaily 1 (2.06)

Veoma loša serija Keramike. Iako su do pre nekih pet kola u šampionatu zauzimali visoko mesto na tabeli, sada su pali na osmo mesto usled četiri poraza u poslednjih pet mečeva i moraju da se probude protiv još jednog uspavanog velikana, Ismailija. Gosti su baš tvrdo odigrali poslednje dve utakmice, za razliku od domaćina koji će definitivno napasti i ovoga puta, pa očekujemo da im se to konačno vrati.

6100 Charlotte FC - Inter Miami 1X&2-4 (2.03)

Interu uopšte ne ide loše otkako je Mesi na Kopa Amerika. Tri uzastopne pobede, i dalje su prvi na tabeli Istoka, ali sada će imati izuzetno težak zadatak. Gostovanje Šarlotu je teško, oni su veoma tvrd tim i čini se da bi Mesi mogao baš da im nedostaje u ovom meču. Ne verujemo u pobedu gostiju ovog puta, donekle su i umorni, svaka od tri poslednje pobede je izvojevana uz velike muke.

6106 Chicago Fire - Philadelphia Union 1 (2.23)

Posle veoma slabog perioda, Čikago je zaigrao daleko bolje, vezali su četiri utakmice bez poraza, ali su ponovo ušli u nešto slabiji ritam. Protiv Sijetla su odigrali kvalitetnu utakmicu, vodili veliki deo meča, na kraju izgubili posle preokreta. Imaju kvalitet, solidno igraju, definitivno bolje od Filadelfije iako su poslednjeplasirani na Istoku. Vreme je možda i da se to promeni.

6110 Real Salt Lake - Houston Dynamo 0-2 (2.27)

Često nam je Hjuston tema, jer se radi o ozbiljnoj ekipi, pripremljenoj za ovo takmičenje, o čemu govore i poslednji rezultati. Bez poraza su duže od mesec dana, ali sada će biti na baš velikom ispitu. Solt Lejk je tim koji je jedan od najboljih napadačkih u državi, ali su donekle i poremećeni onim porazom od Galaksija. Ne verujemo u ultraofanzivu jednih i drugih, teško da će biti više od tri gola na ovom meču zbog važnosti i kvaliteta i jednih i drugih, odbrana će dobiti utakmicu.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak