AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (4. 8. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 04.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

6219 Vaduz - Wil 1 (2.28)

Zanimljiv je način na koji funkcioniše Vaduc, najbolji klub Lihtenštajna koji igra u švajcarskom fudbalskom sistemu. “Rezidenti” kao redovni osvajači Kupa Lihtenštajna, jer za ligaško takmičenje nema dovoljno klubova, svake godine igraju evropske kvalifikacije, a u trenutku pisanja ovih redova čeka se ishod druge utakmice sa Sent Patriksom u okviru Liga konferencija. Stoga i ne čudi nešto sporiji start Vaduza koji će uskoro morati da se vrati u pobednički ritam, a prilika za tako nešto biće Vil. Klub star 124 godine funkcioniše kao filijala Sen Galena, pa ga zato veoma retko i gledamo u eliti.

6327 Varnamo - Sirius GG&2+II (2.39)

Varnamo je upisao samo jednu pobedu u poslednjih šest utakmica i u ozbiljnoj je opasnosti da se nađe u zoni ispadanja u što skorijem periodu. Tim Anesa Mravaca je prošle sezone bio peti u prvenstvu, međutim teško da će to ponoviti ovoga puta. U grad stiže Sirijus, tim sa sredine tabele koji nema preveliki imperativ pobede, dok će učiniti sve da ne izgube na jugu zemlje. Gosti igraju veoma zabavan fudbal za sve neutralne navijače, s bitnom razlikom što ima bolje rezultate od svog rivala. U poslednjih osam međusobnih duela, samo je jednom bilo više od dva gola, možda je vreme za prekid ove “tradicije”…

6160 KuPS - SJK 1 (2.22)

Derbi 18. kola finskog šampionata će sasvim sigurno biti odigran Kuopiju gde će KuPS dočekati ekipu SJK-a. Biće do dvoboj trenutno druge i treće ekipe u zemlji, a pobeda bi obema ekipa donela vodeću poziciju u Veikasuligi jer bi njome pretekli vodeći Helsinki koji ima utakmicu više i nema šansu da zadrži čelnu poziciju, ma kakav ishod bio. SJK od početka juna ne zna za poraz, a nedavno su odigrali neverovatan meč sa Lahtijem kada su izbegli poraz u poslednjim trenucima meča koji je bio okončan rezultatom 5:5. Klub iz Seinajokija retko kada slavi kao gost protiv KuPS-a koji bi mogao da iskoristi podršku domaćih navijača.

6961 Dziugas Telsiai - Kauno Zalgiris 2&0-3 (2.28)

Kauno Žalgiris je mnogo poznatiji po svojoj košarkaškoj sekciji, ali fudbalska u poslednje vreme beleži sve bolje rezutlate. Barem u domaćim okvirima. Klub iz Žalgirisa ima šansu da se dokopa plasmana u neko od evropskih takmičenja naredne sezone, a da bi u tome uspeo, moraće da ostvari pozitivan rezultat protiv jednog od direktnih konkurenata u toj borbi. Dziugas iz Telsijaija je u velikom padu forme, ima samo jednu pobedu u poslednja dva meseca što će Kauno želeti da iskoristi. Tu je i niz od 11 utakmica bez pobede Dziugasa protiv ovog rivala.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak