AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (5. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.07.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Kako izgleda današnji tiket.

Povezane vesti

6578 Incheon United - Gimcheon Sangmu 1X&1-3 (2.30)

Potpuno neverovatne stvari dešavaju se u prvoj ligi Južne Koreje. Apsolutni hit Kej lige u ovom trenutku jeste Gimčeon Sangmu, tim koji je ove sezone ušao u elitni rang korejskog fudbala posle 20 odigranih kola zauzima prvu poziciju na tabeli sa jednim bodom prednosti. Radi se o vojnom timu Južne Koreje koji okuplja sve profesionalne fudbalere u toj zemlji koji treba da odsluže vojni rok, a prema pravilima, Gimčeon ne može da se kvalifikuje za kontinentalna takmičenja. Bodovi se u Koreji osvajaju veoma teško, pa Inčeon ima dobru priliku da se vrati na pravi kolosek bez obzira na očajnu formu u poslednje vreme.

6419 JaPS - KTP 2&0-4 (2.03)

KTP je posle ispadanja iz Veikauslige na pravom putu da se vrati u elitni rang finskog fudbala. Klub iz Kotke u dosadašnjem toku takmičenja ima samo jedan remi uz 12 pobeda, pa je sva prilika da ćemo “zeleno-bele” ponovo gledati u prvoj ligi već koliko naredne sezone. Ekipa Jonasa Niholma ovoga puta gostuje Japsu u Jarvenpi gde nije slavila još od 2013. godine. Nema dileme da je KTP najjača ekipa u drugoj ligi što bi morala da potvrdi protiv tima koji je u poslednjih pet utakmica upisao tek jednu pobedu. Istina, Japs je u sedam prethodnih utakmica zabeležio samo jedan poraz…

7155 Kauno Zalgiris - Zalgiris 2&1+I (2.24)

Zanimljiv projekat raste u Kaunasu. Naime, klub po imenu Žalgiris preuzeo je Mantas Kalnijetis, nekadašnji košarkaški reprezentativac Litvanije, pa je fudbalska sekcija priključena već postojećoj košarkaškoj koja ima bogatu evropsku tradiciju. Fudbalerima ne ide loše, trenutno su trećeplasirani tim A lige što im donosi plasman u kvalifikacije za Ligu konferencija, međutim ima još da se igra. U Kaunas stiže onaj “pravi” Žalgiris u litvanskom fudbalu, iz Viljnusa koji je najtrofejniji klub u zemlji. Prošle godine je “zeleno-belima” izmakla titula koju je iznenađujuže osvojio Panavežiš, ovoga puta to neće dozvoliti.

6984 Zhodino - Slavia Mozyr 1&0-3 (2.21)

Najveće iznenađenje u dosadašnjem toku šampionata Belorusije jeste ekipa Torpeda. Klub iz Žodina nalazi se na samom vrhu tabele, izjednačen sa Dinamom iz Minska sa po 32 boda. Ono što odlikuje Torpedo ove sezone jeste čvrsta igra sa malo datih, ali i najmanje primljenih golova u čitavoj Premijer ligi pošto je odbrana kapitulirala samo šest puta u 14 nastupa. Na stadion Torpeda dolazi Slavija iz Mozira koja ima sasvim pristojnu sezonu. Torpedo na domaćem terenu nije izgubio još od 2. februara, a Slavija protiv kluba iz Žodina nije slavila u prethodnih 18 međusobnih duela.


Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak