AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 5. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.05.2024.
06:00
Izvor: Sportske.net

Tiket dana.

Povezane vesti

1597 Peterborough - Oxford Utd 1X&GG (2.11)

Piterboro je propustio priliku da se dokopa Čempionšipa direktno, pa će to morati da ostvari preko baraža u kojem se nalazi u prilično nezgodnoj situaciji. “Poš” je izgubio prvi meč polufinala u Oksfordu, pa Junajted u Kembridžšir stiže s golom prednosti koji ne mora da znači mnogo. Igre u baražu često mogu biti nešto totalno drugačije u odnosu na regularni deo sezone, pritisak je veći, a imperativ pobede jednostavno neizbežan. Piterboro i Oksford su timovi kojima prija igra kod kuće, “Žuti” su na svom Kasamu pre manje od mesec dana deklasirali Boro sa 5:0, dok je u Piterboru bilo 3:0 za domaćina.

8846 Polokwane - Richards Bay X2&1+I (2.25)

Polokvane ne mora da brine za opstanak kada je u pitanju Premijer liga Južne Afrike. Klub iz provincije Limpopo imao je niz prilično loših rezultata tokom aprila koji su prekinuli minimalnom pobedom nad Kejp Taun Sparsima. Sa druge strane, Ričards Bej se nalazi u prilično lošoj situaciji jer mu se smeši baraž za opstanak u eliti, ali navijače može da raduje sjajna forma kluba sa istoka Južne Afrike koji je slavio u tri od poslednje četiri utakmice. U poslednjem meču dva tima u Ričards Beju, domaćin je slavio sa 3:2, a do pozitivnog rezultata bi mogao i u Polokvanenu koji nema naročiti rezultatski imperativ.

1595 Guanacasteca - Zeledon 0-1I&0-1II (2.19)

Idemo do Kostarike gde su ostala još dva kola do kraja tamošnje Klausure, sistem takmičenja prilično specifičan za područje Latinske Amerike. Guanakasteka će na domaćem terenu dočekati Zeledon, radi se o timovima koji se nalaze na sredini tabele sličnog kvaliteta i bez šansi da se dokopaju plej-ofa. Guanakasteka je niz od četiri uzastopna poraza prekinuo u poslednje odigranom kolu kada je slavio protiv Gresije minimalnim rezultatom. Sa druge strane, Zeledon je uhvatio zalet od četiri uzastopne utakmice bez poraza, pritom savladavši i zvučni Heredijano. Poslednji dueli ova dva tima okončani su bez pogodaka, slično očekujemo i ovoga puta.

8921 Zakakiou - Apollon Limassol 2&0-4 (2.18)

Apolon iz Limasola ima prilično razočaravajuću sezonu za sobom. Nekadašnji prvak Kipra našao se u plej-autu ove sezone, naredne godine neće igrati Evropu, pa navijači “Plavo-belih” već sada imaju ogromna očekivanja što se tiče značajnog iskoraka u rezultatima. Opšti je utisak da Apolon ne pripada donjem domu kiparskog fudbala, pa će utakmica protiv odavno otpisanog Zakakika biti sušta formalnost. “Zelenima” se ne daju nikakve šanse, ali poslednji put protiv Apolona u Kolosiju su ostavili solidan utisak i pored minimalnog poraza. Mnogi očekuju debakl Zakakija, ali ni Apolon nije naročito efikasan.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak