AdmiralBet kombinacije - Deset parova za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.07.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Predlozi kombinacija za predstojeće kladioničarsko kolo.

Povezane vesti

9426 Elfsborg – Brommapojkarna 1&2+ (2.11)

Posle nešto više od mesec dana nastavlja se šampionat Švedske. Elfsborg i Bromapojkarna su ekipe iz sredine tabele i primarni cilj im je da tu i ostanu, odnosno da ne dođu u situaciju da se bore za opstanak. Elfsborg je nešto bolje plasiran, ima dva boda više na devetom mestu na tabeli, a sada i prednost domaćeg terena. Prošle sezone je veoma lako izlazio na kraj sa Bromapojkarnom, koju je najpre na svom terenu savladao sa 5:0, a onda i kao gost sa 3:0. Sada ne očekujemo tako lak posao za Elfsborg, ali je domaći tim svakako u ulozi favorita i naša prognoza je da će tu ulogu i opravdati.

6987 FC Minsk - Neman 2&2-4 (2.02)

Meč 15. kola beloruske lige, gde se ekipa Nemana bori za titulu sa Dinamom i Žodinom, dok je Minsk u zoni ispadanja sa samo pet osvojenih bodova od početka sezone i još uvek bez ijedne pobede. Nije realno očekivati da protiv ekipe iz vrha tabele dođe do prvog trijumfa, Neman je znatno bolji tim i sve osim pobede gostiju bilo bi pravo čudo. Ono gde bi moglo više da se razmišlja jeste koji broj golova da očekujemo u ovom meču, a s obzirom da Neman u poslednje vreme svoje mečeve završava uglavnom sa ukupno dva ili tri pogotka, otprilike taj opseg, pa i malo širi, očekujemo i u ovom susretu.

6669 Miramar – Danubio 1X&1-3I&1-3II (3.41)

Šampionat Urugvaja tek se zahuktava, odigrana su svega tri kola u tamošnjoj Primeri, koja je podeljena na dve grupe, A i B. Imajući u vidu dosadašnji učinak ekipa, derbi četvrtog kola biće duel vodeće i trećeplasirane ekipe iz Grupe B. I jedni i drugi su neporaženi, s tim što Miramar na prvom mestu ima maksimalan učinak, a Danubio na trećoj poziciji jednu pobedu i dva remija. Još nešto im je zajedničko, a to je da njihovi mečevi uglavnom ne donose veliki broj golova. Tako je bar za sada, pa na osnovu toga i u njihovom međusobnom duelu možemo očekivati ''tvrdu'' utakmicu. Ali, ako imamo u vidu da je krajem aprila Danubio tokom Aperture kao gost savladao ekipu Miramara sa čak 5:3, to nas navodi da budemo nešto hrabriji u prognozi što se tiče golova. A kada je ishod meča u pitanju, ovoga puta očekujemo da Miramar odbrani domaći teren.

7053 Orange County SC - Memphis X2&GG (2.48)

Duel ekipa iz plej-of zone američke USL lige. Memfis je u nešto boljoj poziciji, četvrti je na tabeli Zapadne konferencije i dugo je bez poraza, doduše uz tri remija u poslednjih pet kola. Trend je u poslednje vreme da Memfis redovno postiže golove, ali ne uspeva da sačuva svoju mrežu. Zanimljivo je da još uvek nema pobedu u duelima sa Oranž Kauntijem u tri prethodna međusobna duela, a poslednji put su se sastali u aprilu, kada je Memfis na svom terenu poražen sa 2:0. Teško da će se ova tradicija prekinuti, mada ćemo kroz duplu šansu dati blagu prednost gostima. Iz pomenutog razloga, očekujemo golove na obe strane.

6575 Kashiwa Reysol - Tokyo X&0-2 (4.20)

Ubedljivom pobedom u gostima nad Saganom u prošlom kolu ekipa Kašiva Rejsola je najavila izlazak iz rezultatske krize, a sada ima priliku da to i potvrdi pred svojim navijačima, protiv Tokija. Nasuprot Kašivi, Tokio je u prošlom kolu porazom na svom terenu od Fukuoke prekinuo svoju seriju dobrih rezultata, ali nema razloga za veliku brigu, jer je i dalje u gornjem delu tabele i ima sedam bodova više od narednog rivala. Utakmice Tokija u poslednje vreme se završavaju sa malim brojem golova, pa ne očekujemo neku goleadu ni ovoga puta, a kada je prognoza ishoda u pitanju, pokušaćemo sa remijem, baš kao u njihovom prethodnom međusobnom duelu. Doduše, tada je bilo 3:3, ali Tokio sada znatno ''tvrđe'' igra.

6680 Kristiansund - Fredrikstad X2&2-4 (2.04)

Fredrikstad je odlično počeo sezonu u Norveškoj, bio je među vodećima posle devet kola, ali je u naredna tri posustao, upisao je dva remija i poraz u tim mečevima, pa je pao na četvrto mesto na tabeli. Sada ga očekuje gostovanje Kristijansundu, ekipi iz sredine tabele, koja se ne može pohvaliti trenutnom formom, jer je u poslednjih pet kola uspela da savlada samo slabašni Sarpsborg. Gosti su blagi favoriti u ovom meču, očekujemo da se ''probude'' i da zadrže priključak za vodećim trilingom na tabeli, ali ne odbacujemo mogućnost da im i Kristijansund ''otkine'' dva boda.

7158 Suduva – Dainava Alytus 1X&1+I&1+II (2.91)

Litvansku Suduvu pamtimo i iz evropskih takmičenja. Pre pet godina je igrala protiv Crvene zvezde i pružila joj jak otpor u kvalifikacijama za Ligu šampiona (bilo je 0:0 u Litvaniji i 2:1 za Zvezdu na ''Marakani''). Ali, ove sezone Suduva prolazi kroz težak period, poslednja je na tabeli u litvanskom šampionatu i predstoji joj teška borba za opstanak. Svaki bod joj je bitan u takvoj situaciji, a susret sa Dainavom se čini kao jedna od dobrih prilika popravi svoj položaj na tabeli. Već je jednu takvu priliku prokockala protiv Panevežisa, vezala je tri poraza u tri prethodna kola i krajnje je vreme da taj niz prekine. Daugava ima samo četiri boda više, nije nedostižna, pa ćemo dati blagu prednost Suduvi. Ako ništa drugo, verujemo da ovoga puta može bar bod da izvuče.

6609 Shanghai Shenhua – Shandong Taishan 1&0-3 (2.54)

Šangaj Šenhua je jedna od dve još uvek neporažene ekipe posle 17 odigranih kola u kineskoj Superligi i zajdno sa gradskim rivalom Šangaj Portom vodi borbu za titulu. ''Čelična'' odbrana je nešto što pre svega karakteriše igru ekipe Šangaj Šenhue, koja je primila samo šest golova u tih 17 mečeva, ubedljivo najmanje u ligi, čak 10 golova manje u odnosu na vodeći Šangaj Port koji ima dva boda više. Sada će ekipa Šandong Taišana pokušati da probije taj ''zid'', ali je u padu forme, ima samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, mada još uvek drži visoko peto mesto na tabeli. Jasno je da je domaćin favorit, očekujemo njegovu novu pobedu, ali opet bez neke velike goleade.

6580 Gangwon – Gwangju 1&2+ (3.73)

Korejski šampionat je stigao do 21. kola i već su se neke stvari iskristalisale. Gangvon je četvrti na tabeli, siguran je u plej-of zoni i nije bez šansi čak i da se umeša u borbu za titulu. Nedavno je vezao dva poraza koja su ga udaljila od vrha tabele, ali je u prošlom kolu kao gost slavio protiv Inčona i sada očekujemo da na svom terenu potvrdi povratak u formu. Gvangžu mu dolazi u goste sa velikim motivom da uđe u gornji deo tabele, odnosno u plej-of zonu, a u prvom delu sezone je već pokazao da može da savlada kvalitetnu ekipu Gangvona. Doduše, tada je to učinio na svom terenu, bilo je 4:2 za Gvangžu pre oko četiri meseca, ali sada očekujemo odgovor Gangvona.

6619 KuPS – Gnistan 1&0-3 (2.19)

Šta se dešava sa KuPS-om? To je ekipa koja je bila neporažena posle 11 kola, delovala je kao možda i najozbiljniji kandidat za titulu u Finskoj, ali onda je usledio neočekivani niz od tri uzastopna poraza, što je iskoristio aktuelni šampion HJK koji se serijom pobeda probio na čelo tabele i sada ima tri boda više. Duel sa Gnistanom se čini kao dobra prilika da KuPS izađe iz krize i ponovo počne da igra onako kako ume. Gnistan je u donjem delu tabele, osvojio je samo jedan bod u poslednja četiri meča i ne bi trebalo da predstavlja veliku prepreku za domaćina, iako on u ovaj meč ulazi prilično uzdrman.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak