POLUVREME - Blista Zvezda, fantastični Jovanović!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.07.2024.
12:49
Izvor: Sportske.net

Zvezda bolja od Sočija.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta Crvena zvezda vodi na stadionu "Krestovski" protiv Sočija rezultatom 2:0. Strelci su bili Šerif Endiaj i Lazar Jovanović. 

Već u 3. minutu Crvena zvezda je pripretila, Šerif je izbegao ofsajd i prošao po levoj strani, ali je šutirao slabo, pa je golman Sočija Dektev dobro reagovao. 

Na drugoj strani je Soči imao terensku inicijativu u prvih pola sata, Kramarić je imao solidnu šansu, lopta je čak i okrznula stativu posle njegovog udarca. 

Beležimo pokušaj Šljivića posle dobre akcije crveno-belih, a Zvezda je polako preuzimala kontrolu nad utakmicom i bila sve bliža golu. 

Malo je nedostajalo Endiaju da nakon centaršuta Ilića zapreti, a u 39. minutu fantastična akcija. Dalsio je poslao dubinsku loptu Endiaju, koji uspeva dobro da primi loptu, zaobiđe golmana i pošalje loptu u mrežu. 

Mladi Jovanović je pokazao sav svoj potencijal kada je prošao po desnoj strani, prošao pored svog protivnika bez ikakvih problema, šutirao, ali je Dektev odbranio.

I onda konačno gol mladog Jovanovića, Šljivić je prošao po levoj strani, uputio udarac, golman ruskog tima odbija loptu do Jovanovića koji šalje loptu u mrežu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke