Levandovski: "Još ima vatre u meni"

Autor: Filip Rodic
utorak 25.06.2024.
14:00
Izvor: Sportske.net

Dok se drugi pitaju, on ne razmišlja o penziji.

EPA-EFE/ROBERT GHEMENT
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

Povezane vesti

Napadač i kapiten fudbalske reprezentacije Poljske Robert Levandovski izjavio je večeras da i dalje "ima vatru u sebi" i želi da nastavi da igra za svoj tim, koji je već eliminisan sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, ali mu predstoji sutrašnja utakmica protiv Francuske.

"Imam skoro 36 godina, zamišljam da se ljudi pitaju za kraj moje karijere, ali još uvek imam vatru u sebi, nastaviću", rekao je Levandovski na konferenciji za novinare, dan pre meča.

Kapiten je dodao da je na selektoru da odluči da li će sutra igrati u meču protiv Francuske, navodeći da je spreman da igra 90 minuta.

"Plavi (Francuzi) su vicešampioni sveta, biće to pravi izazov. Francuska ima neverovatne igrače, ali nemamo čega da se stidimo, daćemo sve od sebe"
, dodao je on.

Komentarišući povredu kapitena francuske ekipe Kilijana Mbapea, koji je pre nedelju dana slomio nos, Levandovski je rekao da je komplikovano igrati sa maskom, pošto je i on imao to iskustvo.

"Kada sam morao da nosim masku, bilo mi je neprijatno, posebno u šesnaestercu. Bilo je komplikovano, nisam mogao dobro da vidim, smanjilo mi se vidno polje",
rekao je poljski igrač.

Prema njegovim rečima, igrati sa maskom "nije prijatno, ali zdravlje igrača je važnije".

Meč Francuska - Poljska na programu je sutra od 18.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke