Janakopulos našao način da izigra suspenziju?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.06.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Kako da ga izbace, ako dođe u društvu premijera?

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Podsetimo, samo nekoliko sati uoči sinoćnje utakmice između Olimpijakosa i Panatinaikosa, disciplinski organi su kaznili vlasnika Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa tromesečnom suspenzijom zbog neprimerenog komentarisanja suđenja.

To praktično znači da on u tom periodu ne može da prisustvuje utakmicama Panatinaikosa, ali on je već najavio da će doći na petu, odlučujuću u finalnoj seriji plej-ofa koja je na programu u petak u OAKA areni.

Ali, uputio je takođe i pomirljivu poruku, valjda sa ciljem da se smanje novonastale tenzije, pa je pozvao i grčkog premijera da zajedno sa njim odgleda majstoricu.

''U OAKA-i će se igrati finale prvenstva između prvog najboljeg tima i trećeg najboljeg tima Evrope. Previše je pritužbi od svih. Zamolio bih da prisustvuju premijer, zamenik ministra sporta, predsednik saveza, predsednici Olimpijakosa i da svi sednemo i gledamo utakmicu. 

I da izvučemo zaključke, ali i da pokažemo da nemamo zašto da se delimo kako Olimpijakos kaže u svom saopštenju. Moram da dam ovaj predlog. Svi zajedno, da vidimo, jesu li stvari u redu? A ako nije, popravimo", poručio je Janakopulos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke