Miljenici "grobara" se nude - Partizane, vreme li je?

Autor: Sportske Net
utorak 26.03.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Može li neko od "udvarača" da obuče crno-beli dres?

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

KK Partizan ima mnogo simpatizera širom Srbije, Evrope, ali i sveta. Međutim, simpatije postoje i kod nekih igrača, bivših, ali i onih koji nikada nisu obukli crno-beli dres. 

Te simpatije su obostrane, barem kada su navijači Partizana u pitanju, jer su uvek u "Štark areni" oni posebno dočekani. Međutim, svega toga ne bi bilo da oni ne "flertuju" sa beogradskim klubom. 

Među onima koji se vrlo transparentno udvaraju Partizanu su svakako Čima Moneke, Mario Hezonja... 

Košarkaš Baskonije okačio je na svom Tviter nalogu atmosferu sa utakmice od prošle nedelje kada je njegov tim gostovao u Beogradu, potom je napravio čitav vlog posvećen gostovanju Partizanu na svom Jutjub kanalu, a astmosferu prokomentarisao kao "najluđu na svetu". Nije krio svoje oduševljenje ni na samoj utakmici, pozdravljajući se sa brojnim navijačima. 

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja ne krije svoje simpatije prema Partizanu. Možda je njegov dolazak u Beograd poslednji put, prošle nedelje, kada je Real Madrid slavio protiv Obradovićeve ekipe, privukao najviše pažnje. Sam je istakao da bi, kao navijač Partizana, voleo da tim vidi u plej-ofu Evrolige. Posle utakmice pred više 20.000 navijača kada je govorio o atmosferi, nije krio da se naježio zbog himne, a snimak je potom i okačio na svoj Instagram. 


I košarkaš Monaka Kemba Voker, nije štedeo reči kada je govorio o Partizanu. Ovoga puta, tema su bili navijači. "Svi su pričali tako uzbuđeno u utakmici protiv Zvezde. Drugi su mi rekli, 'ako misliš da je ovo ludo, sačekaj meč sa Partizanom'. Bili su u pravu, bilo je neverovatno", rekla je bivša NBA zvezda

Dug je spisak i onih koji ne štede reči kada je u pitanju trener Željko Obradović. Ipak, možda je vreme da crno-beli iskoriste "simpatije" nekih od ovih imena za narednu sezonu, imajući u vidu da će doći do određenih promena u timu, a da nekima od njih, kao što je Mario Hezonja, ističe ugovor na kraju sezone. 

Partizane, možda je vreme. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke