PRELAZNI ROK (25. januar): Vlahović, Jović, konačno Dembele!? Lazetić u Milanu! Dijego Košta rekao "DA"

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.01.2022.
21:36
Izvor: Sportske.net

Baš je ''gorelo'' u utorak.

Povezane vesti

Zimski prelazni rok polako ulazi u svoj finiš, a današnja tema dana bio je Dušan Vlahović. Srbin je blizu da obori sve rekorde transferom u Juventus, ali tu je još zanimljivih transfera...

23:53 - Nekadašnji trener Partizana Miroslav Đukić blizu je novog angažmana u Španiji.

23:36 - Barselona je čvrsto rešenja da dovede kapitena Milana Franka Kesija, kojem ugovor ističe na kraju sezone. Velika želja je i Nikolas Taljifiko iz Ajaksa. Sledi zanimljiv period za katalonski klub.

22:36 - Lion je prihvatio ponudu Njukasla od 40 miliona evra za Bruna Gimaraeša, a u narednih nekoliko sati očekuje se odgovor fudbalera.-

21:35 - Talentovani defanzivac Šalkea Malik Tjav najverovatnije će do kraja januara pojačati odbranu Milana pošto je italijanski velikan pobedio Liverpul u trci za momka rođenog u Diseldorfu. To nije sve kada je reč o "Rosonerima" pošto su na putu da na leto dovedu Botmana iz Lila koji je odbio da pojača Njukasl.

21:16 - Kristal Palas je upitao Mančester junajted za pozajmicu Donija Van de Beka budući da Holanđanin nije u prvom planu kod Ralfa Rangnika.

21.00 - Mančester siti misli na budućnost i danas je angažovao Hulijana Alvareza iz River Plate i ostavio ga u ovom argentinskom klubu na pozajmici do kraja sezone.

20:02 - Aron Remzi je navodno odbio tri ponude iz Premijer lige i čvrsto je rešen da se izbori za što bolji status u Juventusu. Osim Njukasla, na adresu Juventusa za velškog fudbalera interesovali su se Barnli i Kristal Palas.

19:20 - Dijego Karlos definitivno ostaje u Sevilji nakon što je španski klub dvaput odbio ponudu Njukasla. Engleski tim će biti uporan, ali šanse praktično više ni ne postoje.

19:08 - Kakav transfer! Dijego Košta prihvatio ponudu Salernitane, koja želi i Havijera Pastorea.

18:37 - Vlahović nije završio u Londonu, ali bi mogao njegov dosadašnji saigrač Amrabat, kojeg izuzetno ceni Antonio Konte. Totenhem planira da Marokanca dovede na pozajmicu, prenose engleski mediji.

17:49 - Dolazak Vlahovića pročišćava Juventus. Fudbaleri "Stare dame" najpoželjniji u Premijer ligi.

17:23 - Dosadašnji napadač Crvene zvezde Marko Lazetić već pozirao sa dresom Milana posle obavljenih medicinskih pregleda.

17:16 - Usman Dembele bi od leta mogao da zaduži opramu Čelsija. Opširnije o tome možeta da pročitate OVDE.

16:32 - Totenhem je poslao zvaničnu ponudu Portu za Luisa Dijaza tešku 45 miliona evra uz odgovarajuće bonuse i portugalski klub ima rok od 48 sati da pošalje odgovor u London.

16:29 - Iskusni napadač Bafatembi Gomis se vraća u Evropi i na korak je od prelaska u Galatasaraj iz Al Hilala. Kako prenosi Nikolo Šira, Francuz je tražio jednoipogodišnji ugovor od istanbulskog kluba. Poslednji angažman u Evropi imao je u Galatasaraju, za koji je igrao do kraja avgusta 2018. godine.

16:26 - Antoni Marsijal je upravo sleteo u Sevilju i uskoro bi trebalo da završi sve formalnosti u vezi sa pridruživanjem angalužanskom klubu u koji stiže na pozajmicu iz Mančester junajteda.

14:45 - Filip Kostić neće ni u ovom roku ostvariti transfer o kom se pričalo, evo ko dolazi umesto njega.

13:30 - Fabricio Romano je nacrtao put do Halanda, tri aktera u trci!

11:45 - Vlahovićev transfer "slavi" i Luka Jović, kakav je samo ovo ponuda!

11:05 - Atletiko Madrid podigao ponudu, Simeone dobija želju.

10:30 - Dobro vidite, nije fudbal menadžer, ali Mateu Alemani radi baš kao na igrici - ČETVORICA defanzivaca, trojica slobodnih, Barsin remont odbrane za samo sedam miliona evra?

10:15 - Hoće li konačno taj Filip Kostić?!

10:00 - Partizan takođe ima svoju računicu od Vlahovića...

9:40 - Vlahović je samo početak, sledi ludački domino efekat, Torino-Barselona-Bazel-Firenca-San Sebastijan-London!

9:15 - Šta Totenhem mora da uradi da bi Konte ostao?!

8:15 - Vlahović na pragu istorije, ali i na meti navijača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke