AdmiralBet kombinacije - Deset parova za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.08.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Šta igrati?

Povezane vesti

2112 Grasshoppers - Basel X2&2+ (1.83)

Nekada je ovo bio veliki derbi, i danas je, ali su timovi daleko slabiji nego što se očekuje. I jedni i drugi su u silaznoj putanji što se tiče rezultata poslednjih godina, Grashopers i poslednjih decenija ne igra bitnu ulogu u vrhu švajcarskog fudbala. Bazel je loše počeo ovu sezonu sa dva poraza, moraće da zaigra bolje protiv Grashopersa, ali moramo istaći i da nisu imali sreće u prethodnim duelima i da su zaslužili da imaju makar bod posle mečeva protiv Lugana i Lozane. Uglavnom, oni igraju ofanzivno, dosta golova gledamo na njihovim mečevima i verovatno će tako biti i ovoga puta.

6319 Sigma Olomouc - Teplice 1&0-3 (2.76)

Sigma je ozbiljna ekipa, dobro su igrali u pripremnom periodu i dokazali da su spremni, a to je dokazano i na startu prvenstva Češke jer posle dva kola imaju četiri osvojena boda. Protiv favorizovanog Libereca su u jednom trenutku bili nadmoćniji rival i stigli su do izjednačenja, a Teplice, sa druge strane, imaju velike probleme na startu sezone i zabeležili su dva poraza, doduše jedan od njih je bio od Slavije.. Imaju problema i sa povredama jer petorica igrača neće igrati, Sigma je u boljem fizičkom stanju i sve ukazuje da će biti pobeda domaćina. Ne verujemo u veliki broj golova, Sigma će ovde voditi računa i da ne primi gol jer je jedino odbrana šrkipala u prethodnom periodu.

6263 Vasco da Gama - Bragantino SP 1X&0-2 (2.17)

Vasko je tokom nedelje igrao kup meč, a u prvenstvu su daleko bolji nego što su bili na početku. Ipak, dva vezana poraza, imaju problem sa realizacijmo, to je i generalno slučaj jer su u 19 mečeva izgubili 10 puta, ali su nenako dogurali posle one serije dobrih rezultata sve do 11. mesta. Bragantino je takođe veoma tvrd tim, retko kada igra sa 3+, u poslednje četiri je samo jednom bilo da se utakmica završi sa takvim ishodom i to je bilo 2:1. Vasko i Bragantino su timovi koji će igrati da prime gol manje, ako u napadu nešto urade, onda još bolje. Njihova filozofija bi mogla da vam donese i dobar tip, kao što mi verujemo u naš...

6203 Stromsgodset - Brann 1X&0-4 (2.14)

Serija slabih rezultata Stromsgodseta, verujemo da je to i zbog njihove mladosti u napadu i na sredini terena, iskusni igrači su samo u odbrani ovog tima i slabo se drže sa pritiskom u poslednje vreme. Imaju potencijal u tom napadu, ali nekako su do sada fudbaleri koji su iskusni u odbrani izlazili na kraj sa njima, potrebno je da se igra još ofanzivnije, ali kada se to desi, primaju golove. Bran je jedna od najboljih timova u Norveškoj, jasno je da su kvalitetniji na papiru, ali domaćin ima čemu da se nada zbog činjenice da Bran izgleda umorno zbog evropskih takmičenja. Neće biti svi spremni, i zbog toga je realno da gosti ne pobede na ovom meču. Kvota je sjajna.

2018 Radnicki KG 1923 - Radnicki Nis X&1-3I&1-3II (8.20)

Duel dva imenjaka, i ovoga puta se ne igra u Kragujevcu, ali ni u Leskovcu. Kragujevčani će igrati u Gornjem Milanovcu utakmice domaćeg prvenstva, ali je jasno da poseta neće biti dobra zbog razočaranosti navijača posle poraza od Mornara u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Zaista teški dani za Radnički, loše su počeli i u prvenstvu, veliki broj igrača razmišlja o odlasku posle ponuda koje su stizale na adresu kluba sa "Čika Dače". Sa druge strane, Nišlije su u dobrom raspoloženju, dobili su TSC, mogu da iznenade Radnički koji je toliko umoran posle svega što se dešavalo i 120 minuta utakmice protiv Mornara i onih nesrećnih penala. Zbog toga ne očekujemo da Šumadinci postignu više od dva gola, ne izgledaju tako opasno kao što su izgledali prošle sezone i teško da se nešto može promeniti. Remi nam je najrealniji rezultat. Podsetimo da su se ova dva tima sastala u pripremnom periodu kada su Kragujevčani bili ubedljivi, ali sada je nešto drugačija situacija, pre svega u glavama domaćina.

1442 Koln - Hamburger 1X&GG (2,12)

Duel velikana na otvaranju Cvajte. Keln je ispao prošle sezone iz Bundeslige, ali njima nije strano da se brzo vrate u elitu, jer su u drugoj ligi proveli samo sezonu 2018/19 i ekspresno se vratili. Pre toga su dve sezone zaredom bili drugoligaši od 2012-2014, a s druge strane, HSV čeka već punih šest godina da se vrati u Bundesligu. Hamburger je ispao 2018. i od tada je redovno blizu povratka, jer je čak četiri puta bio četvrti, i dva puta treći u Cvajti. Keln je u ovom trenutku bolji, očekuju se golovi na obe strane, ali i teško da HSV može i do trijumfa na otvaranju sezone.

Celtic - Kilmarnock 1-1&3+ (1,84)

Seltik je vezao tri titule, prošle sezone je osvojio svoju 54. i sigurno da ove želi i 55. Ekipa Brendana Rodžersa je bez dileme najkvalitetniji škotski tim, prošle sezone osvojili su 93 boda, osam više od Rendžersa. Seltik je bio silan već na pripremama, na američkoj turnej pobedio je i Čelsi i to ubedljivim rezultatom 4:1, a prethodno i Mančester siti - 4:3. Deluje da ih je Rodžers pripremio da melju i igraju na gol više, što i jeste njegov stil. Seltik je u finišu prošle sezone kao gost pobedio Kilmarnok rezultatom 5:0, a na svom "Seltik parku" protiv ovog rivala imaju skor 8-2-0 na poslednjih 10 utakmica, a goleade su praktično zagarantovane.

2016 Čukarički - Vojvodina X2&GG (2,78)

Poslednjih godina Čukarički je bio rak rana za Vojvodinu, ali ovaj tim Božidara Bandovića je ipak kvalitetniji od prethodnih. Vojvodina je u prvom kolu kao gost pobedila Tekstilac 3:1, potom je odmorila između mečeva sa Ajaksom, a na Banovo brdo ide sa željom da osvoji bodove. Prošle sezone na ovom stadionu Voša prokockala pobedu posle vođstva od 0:2, bilo je 2:2, a potom je slavila u Kupu Srbije nakon penala. Čukarički je u finišu sezone iznenadio na "Karađorđu" - 2:3, a Voša želi osvetu, ali i pozitivan rezultat protiv direktnog rivala u borbi za Evropu. Kvota je i više nego primamljiva na golove na obe strane, a da pritom Vojvodina ostane neporažena.

2114 Lausanne - St. Gallen GG&3+ (1,75)

Treće kolo švajcarskog prvenstva mogla bi da obeleži nova goleada u Lozani. Na poslednjih pet susreta između Lozane i Sent Galena na ovom stadionu rezultati su bili - 3:3, 1:5, 1:2 i 4:3 i samo jednom mršavih 0:1. Lozana je na otvaranju sezone pobedila Bazel kao domašin 3:2, potom je izgubio od Siona kao gost 4:0. Sent Galen je razbio Jang Bojs u prošlom kolu 4:0, ali je prethodno razočarao protiv Vintertura kao gost (1:0). Verujemo da će i ovaj put da pljušte golovi, jer tako nalaže i tradicija, ali i forma timova na početku sezone u prvenstvu.

1449 Schalke 04 - Braunschweig 1&2-5 (2,27)

Još jedan velikan koji će tražiti put ka povratku u elitu, gde mu je po veličini sigurno i mesto. Šalke je prošle sezone razočarao 10. mestom u drugoj ligi, a ove mora bolje. S druge strane je Braunšvajg, koji se dve godine zaredom spasio ispadanja, pošto je bio i prošle i pretprošle sezone 15. na tabeli, pa im i ove sezone predviđaju tesnu borbu za opstanak. Šalke je prošle sezone pobedio ovog rivala kao domaćin rezultatom 1:0, ali je identičnim i izgubio kao gost. Takođe, na gostovanju je leta 2023. pobedio Braunšvajg rezultatom 3:1 kao gost, što su bila i jedina tri susreta u proteklih 10 godina. Verujemo da Šalke dobija uz barem dva gola na utakmici.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak