AdmiralBet tipovi - Deset parova samo za vas!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 30.07.2024.
13:30
Izvor: Sportske.net

Ovo su parovi...

Povezane vesti

 Prelazi

5246 Morocco OI - Iraq OI X-1 (4.40)

Čini se da su Marokanci nešto više pokazali u dosadašnjem delu prvenstva, ali je ona utakmica protiv Argentine sve koštala psihe. Ostavila je ogroman trag ne samo na Marokance, nego na čitave Olimpijske igre, pa je jasno da treneri moraju biti izuzetni priholozi pred ovu odlučujuću utakmicu. Iračani su savladali Ukrajinu, ali su potom izgubili od Argentine i dokazali takođe nestabilnost. Pobednik duela ide u četvrtfinale, remi odgovara Maroku, zbog toga će oni igrati nešto smirenije. Zbog toga su i blagi favoriti, ali ne verujemo da će ići "iz keca".

5270 Levadia - Osijek 2-2 (2.95)

Nećemo gledati nikakvo čudo u Estoniji, Osijek je daleko kvalitetniji rival i to su dokazali u prvom meču, pisali smo baš o tome u prošlonedeljnom broju. I ovoga puta neće biti ništa drugačije, Osijek je favorit i želi da donese bodove sebi i svojoj državi, Levadija je verovatno najbolja prilika ove sezone za to i zašto ne krenuti svim snagama po još jednu pobedu. Estonci se ove sezone nisu proslavili u Evropi, neće Levadija ništa promeniti. Očekujemo pobedu gostiju, ne baš kao u prvom meču, ali verujemo da će voditi i na poluvremenu.

Daj gol

5247 New Zealand OI - France OI GGI v GGII (2.12)

Francuzi su među favoritima za osvajanje zlata, ali ovoga puta Novi Zeland nema šta da izgubi. Moraju da idu na pobedu, inače je skoro sigurno da će ispasti iz takmičenja, odnosno da će propustiti četvrtfinale. To bi moglo da nam garantuje samo jedno, a to su golovi na ovom meču. Francuzi nisu primili niti jedan gol do sada, savladali su SAD sa 3:0 i Gvineju dosta teže nego što je bilo ko očekivao, ali su pokazivali slabosti koje bi mogli Novozelanđani da iskoriste. Gvineja je postigla dva gola koja su poništena zbog VAR tehnologije, selekcija SAD je propustila veliki broj šansi... Čini se da je vreme da prime gol, zbog toga očekujemo i goleadu. Svakako, Francuzi su favoriti.

5248 USA OI - Guinea OI GG (1.81)

I Gvineja vidi svoje šanse za prolazak dalje, dokazali su protiv Francuza da su veoma neugodna selekcija i da imaju potencijal da ugroze daleko snažnije reprezentacije na papiru, kao i da nisu slučajno tu gde jesu. Dali su Francuskoj dva gola u prvom poluvremenu koja su poništena zbog ofsajda, imali su još šansi i nesrećno su izgubili, videćemo na kakvom nivou im je moral posle te utakmice. Amerikanci su dokazali protiv Novog Zelanda da je rezultat protiv Francuske nerealan, pa su blagi favoriti na ovoj utakmici. Ipak, ne može nas iznenaditi čak ni pobeda Gvineje. Zbog svega toga, očekujemo golove u obe mreže.

5276 Niedercorn - Djurgarden Tim1 1+ (1.77)

Nema dileme, i to nikakve kada se radi o kvalitetu, on je na strani Đurgardena. Šveđani su dobili prvi meč 3:0, ali daleko od toga da gosti nisu zapretili i neće biti tako lako pobediti u Luksemburgu. Oni imaju problema u domaćem prvenstvu zbog činjenice da su se spremali za evropski izlet, ali su imali sedam dana za pripremu meča i biće spremniji nego što su bili u prvoj utakmici. Sve ukazuje da neće biti lako gostima, Niderkorn može da iznenadi i sve svoje snage će usmeriti na makar dobijanje bodova za svoju državu i klub.

5272 AEK Larnaca - Paks Tim2 1+ (1.52)

Kada pogledamo jedan i drugi tim, čini se da je Larnaka kvalitetniji rival po imenima i po vrednosti igrača na Transfermarktu, ali je dokazano suprotno u prvom meču u Mađarskoj. Na osnovu odgledane utakmice, ne možemo reći da je tim sa Kipra zaslužio tako visok poraz i čini se da će morati da se nada čudu u drugom meču kako bi došao do trećeg kola Lige konferencija. Tamo će ih čekati Radnički ili Mornar. Uglavnom, teško je verovati da će Mađari dopustiti da izgube ubedljivo kao što su dobili ubedljivo u prvom meču (3:0), a mi verujemo i da je njihov cilj da postignu gol na ovom duelu, da prikažu makar delić one igre iz prvog susreta.

Katanac

5249 Israel OI - Japan OI tim1 bez gola 1.p (1.60)

Izrael je prvi put na OI posle 1976. godine i nisu uspeli da se dokažu u grupnoj fazi. Ipak, imaju još jednu šansu, to je protiv vodećeg Japana koji je obezbedio plasman u četvrtfinale sa dve pobede. Oni su savladali Paragvaj sa 5:0, potom i Mali sa 1:0, pa nije isključeno da će biti i mešanja karata od strane selektora tima sa Dalekog istoka. Japanci nisu primili niti jedan gol, ali će svakako želeti da nastave u istom ritmu. Disciplina je njihov način, nesumnjivo će pokušati da sačuvaju svoju mrežu i ovoga puta, a oni koji nisu mnogo igrali do sada će pokušati da dokažu da vreme za prvi tim.

5264 Bravo - Zrinjski Tim1 bez gola 1.p. (1.55)

Slovenci su uspeli da savladaju Zrinjski u prvom duelu u BiH, sada su domaćini i blagi favoriti za prolazak u treće kolo Lige konferencija. Ipak, radi se o timovima približno jednakih kvaliteta, iako se ekipa Brava branila u prvom duelu na "Stadionu pod bijelim bregom". Sada će igrati malo drugačije, ali neće zapostaviti odbranu i primeniće neke principe iz prvog duela. Disciplina je ključ za domaće, ako žele u treće kolo, a Zrinjski će morati u jednom trenutku da napadne svim silama. Ne verujemo u golove u prvom poluvremenu, čak mislimo da će Zrinjski napasti tek u drugom.

Tačan rezultat

6093 Inter Escaldes - AEK Athens 0:1, 0:2, 0:3 (2.73)

Potpuni hit kvalifikacija za Ligu konferencija jeste Inter Eskaldes. Ekipa iz Andore je blistala protiv Veleža iz Mostara, nisu izgubili u BiH, da bi kod svoje kuće "spakovali" pet komada. I protiv AEK-a, koji još nije dovoljno spreman, očigledno, su bili odlični, izgubili jesu, ali su dali tri gola i niko im ne može zameriti na zalaganju i kvalitetu. Sada je vreme da stvari dođu na svoje mesto, AEK je favorit i na ovom gostovanju, ne verujemo da će toliko neozbiljno shvatiti protivnika kao u prvom meču i ne samo to, dobro se radilo u prethodnom periodu i već polako ulaze u deo kada bi forma trebalo da bude na višem nivou nego pre sedam dana. Zbog toga, pobeda gostiju i to bez primljenog gola je naš predlog.

5280 FC Copenhagen - Magpies 1 i ostali rez. (2.27)

Lagan je ovo posao za Kopenhagen koji je ovu sezonu počeo fenomenalno. Odigrali su tri zvanična meča i zabeležili tri pobede, impresivno izgledaju na startu i pobeda protiv Arhusa u prethodnom kolu danskog šampionata ih je podigla i moralno. Ne verujemo da će u najjaćem sastavu igrati protiv tima sa Gibraltara, verovatno najslabijeg tima evropskih kvalifikacija, očekujemo rezervni sastav, ali i takav ne bi trebalo da ima nikakav problem da postigne makar tri gola. Gol će baš teško primiti, tim sa Gibraltara nema potencijal i kvalitet da ugrozi protivnika osim u slučaju neke kardinalne greške. Očekujemo makar četiri gola domaćina.  

Ne propustite