Milojević zagonetan što se tima tiče pred Tekstilac: "Mladost nam je dosta pokazala..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 02.08.2024.
18:15
Izvor: Sportske.net

Trener Zvezde najavio duel sa Tekstilcem.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da teren u Bačkoj Palanci na kojem će sutra njegov tim igrati protiv Tekstilca neće olakšati posao šampionu Srbije.

Crvena zvezda će u trećoj rundi Super lige Srbije gostovati novajliji Tekstilcu na terenu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci.

"Mislim da imaju veoma dobar kolektiv i da su zadržali energiju koju su imali prošle godine, sa kojom su i ušli u Super ligu. To su pokazali i u prethodne dve utakmice, bez obzira na rezultat. Naročito u prethodnom meču su pokazali talenat i potencijal. Ekipa su koja se bazira na kolektivu i to je njihova najveća snaga", istakao je Milojević.

Fudbaleri Tekstilca neće dočekati crveno-bele na svom stadionu u Odžacima. Meč će biti odigran u Bačkoj Palanci, a strateg naše ekipe ne misli da će to biti dodatna prednost za njegov tim.

"Ove sezone ima dosta radova i mnogo ekipa ne igra na svojim terenima. U današnje vreme ne znam da li je to prednost ili ne. Ne verujem da će nam ta činjenica olakšati posao".

Interesovalo je predstavnike medija i da li može da se očekuje povratak Glazera na teren.

"Videćemo. Sigurno da imamo određene probleme. Pokušavamo da ih rešimo i da ih oporavimo što pre kako bi mogli da uđu u takmičarski ritam".

Osvrnuo se Vladan Milojević i na meč protiv lučanske Mladosti.

"Dosta stvari nam je pokazala ta utakmica. Uradili smo analizu i završili sa tim u utorak. Pričali smo i imaćemo dosta nekih stvari da ispravljamo i u budućnosti. Mi smo ekipa u formiranju. Dosta igrača je otišlo, neki od njih su u fazi rehabilitacije. Sa druge strane vratili su se i reprezentativci, a nisu u takmičarskoj formi. Rekao sam i tada što se tiče prvog poluvremena, to ne bi smelo više da nam se događa".

Milojević nije želeo da otkriva koji će se štoperski tandem naći od starta meča na terenu, kao ni da li će utakmicu početi sa dva napadača.

"Videćemo...".

Istakao je strateg Zvezda da ovaj klub uvek ide na pobedu.

"Kao i kada smo zaostajali sa većim brojem bodova za protivnikom, bez obzira ko je, uvek je imperativ pobeda kada igrate u Crvenoj zvezdi, bilo da ste na treningu, zvaničnoj ili prijateljskoj utakmici. Svaki put idemo na tri boda, tako će biti i sada", zaključio je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke