POLUVREME - Bezopasni Partizan na pet golova minusa

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 31.07.2024.
20:46
Izvor: Sportske.net

Posle prvih 45 minuta Partizan gubi i u Humskoj.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta utakmice u Humskoj ekipa Dinama vodi sa 0:1, što znači da je u ukupnom rezultatu 2:7 i jasno je da više nema nikakve dileme ko će u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a ko u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Podsetimo, igra se pred praznim tribinama zbog suspenzije UEFA. 

Aleksandar Stanojević je donekle i iznenadio svojom formacijom u ovom meču, pošto je izašao sa trojicom u zadnjoj liniji, ali i sa Lazarevićem i Jurčevićem po bokovima, pa se formacija menjala u zavisnosti od potrebe.

I ovakva formacija kao da je iznenadila Dinamo koji se branio u prvih desetak minuta, za nijansu je Partizan bio konkretniji, ali bez ozbiljnijih prilika za gol. 

Prvu iole ozbiljniju priliku propustio je Kalulu kada se dvoumio da li da šutira ili da uposli nekoga od svojih saigrača, pa je sa 20-ak metara od gola bio izblokiran. U nastavku akcije kontra gostiju i gol posle komične situacije i nespretnosti Leonarda Ovusua. 

Ovusu je očajno reagovao i poslao loptu pravo na nogu Jarmolenku koji nije imao problem da savlada Jovanovića. 

U 22. minutu je pokušao Jarmolenko da ugrozi golmana Jovanovića, ali je ovoga puta čuvar mreže crno-belih bio siguran. 

Ništa spektakularno nismo mogli da vidimo ni od jednih, ni od drugih do kraja poluvremena, Dinamo je igrao veoma pametno i čini se, dovoljno da održi veliku prednost pa je jasno da crno-beli nemaju nikakve šanse da prođu u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Mogao je Dinamo u poslednjem minutu poluvremena da stigne do gola, ali je Vološin promašio gol iz izgledne situacije. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke