Stojiću se nije dopala izjava selektora Stojkovića: "Bio bih malo fleksibilniji..."

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.03.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Da li će Svilar više ikada obući dres naše reprezentacije?

EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI
EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Povezane vesti

Stručni konsultant na "TV Arena sport" Ranko Stojić veruje da je selektor Dragan Stojković pogrešio u izjavama oko statusa golmana Rome Mileta Svilara.

Svilar se nije javno oglasio povodom bilo kakve odluke, ali sportski direktor Rome je poručio Fudbalskom savezu Srbije da golman Rimljana ubuduće želi da igra za Belgiju.

To se ispostavilo kao nemoguće zbog pravilnika FIFA, pa je Svilar "ni na nebu ni na zemlji". A, na poslednjoj konferenciji za štampu, selektor Stojković je rekao da više neće upućivati poziv čuvaru mreže Rome.

"Video sam izjavu selektora Piksija da je Svilar precrtan, nije rekao tim rečima, ali to znači i nije mi se to svidelo. Direktor Rome je javio ljudima iz FSS da se on neće odazvati. Pričamo o tom gestu, mlad je, tek je počeo da brani na vrhunskom nivou, ististnuo je prvog golmana Rome. Mlad je i možda je rekao 'vruće glave' ", rekao je Stojić.

Veruje Stojić da bi Svilaru trebalo da se oprosti.

"Znam njegovog oca Ratka Svilara, golmansku legendu, veliki je Srbin i patriota i sigurno i njemu teško pada. Bio bih malo fleksibilniji u smislu definitivne odluke. Mladi momci prave greške".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mikii
Friday, 22.03.2024
15:29

Bravo legendo,sta uopste reci o ovoj Blamazi!?Rusi TRI godine nisu igrali a mogli su da je trebalo dati nama 6-7 golova!?KRAJ!?