AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (29. 6. 2024)

Autor: Nemanja Janošev
subota 29.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Vuhan kažeš?

Povezane vesti

5048 Nomme United - Flora 2&4+ (3.03)

 

Flora je tim koji je konačno uspeo da se probudi posle očajnog starta prvenstva, sada su konačno na drugoj poziciji, ali su predaleko od prvog mečsta. Sada imaju najlakši zadatak na papiru, utakmicu protiv Nome junajteda koji je najslabiji tim u prvenstvu ove sezone. Flora je popravila dosta svoju formu u mečevima u gostima, tri pobede u poslednja četiri duela, u tri navrata su postigli po tri gola, čini se da je realnost da postignu isto toliko i na ovom gostovanju.

 

5291 Wuhan Three Towns - Nantong Zhiyun GG&3+ (2.07)

 

Vuhan je tim koji je od 2020. godine pa do 2022. napravio neverovatan uzlet, od treće lige do šampionske titule. Ipak, ovoga puta nisu kandidati za titulu, nemaju kvalitet za nešto više od sredine tabele, ali ne bi trebalo da imaju problema protiv Nantonga koji je poslednjeplasirani tim prvenstva i koji je kao gost iznenađujuće ofanzivan tim, što im se obilo o glavu. Možda je moguće iznenađenje, ali smo sigurni da će biti golova.

 

 

4927 Dallas - Cincinnati 3+ (1.77)

 

Fantastične mečeve igra Dalas, uživanje je gledati njihove mečeve, a u prethodnom protiv Sijetla bilo je 3:2 za Saunderse. Sinsinati je, sa druge strane, jedan od najboljih timova MLS lige u ovom trenutku, čak 12 pobeda od 19 mečeva, imaju meč manje od Intera iz Majamija i mogu da zauzmu prvo mesto na tabeli ukoliko pobede. I oni igraju dosta ofanzivno, pa je realnost da gledamo dosta golova u ovom meču.

 

 

4928 Houston Dynamo - Charlotte FC 1X&GG (2.10)

 

Verovatno za kladioničare najsigurniji tip u poslednjih sedam mečeva Hjustona jeste GG. I uvek je tako, tri puta su odigrali 2:2, ne blistaju u odbrani, ali su u napadu odlični i treba očekivati još jednu utakmicu u kojoj ćemo videti dosta golova. Šarlot je pobedio u tri od poslednja četiri meča, igraju ozbiljno, povratili su samopouzdanje, ali će teško protiv Hjustona na gostovanju. Očekujemo remi ili pobedu domaćina uz golove.

Ne propustite