Jokić opširno odgovarao na pitanja, ali o nastupu za reprezentaciji u dve sekunde!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 20.05.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

Nikola Jokić završio svoju sezonu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022
Pedja Milosavljevic/STARSPORT/2022

Povezane vesti

NBA sezona za Denver Nagetse je gotova.

Oni su poraženi od Minesote 98:90 u sedmoj utakmici, a posle meča na pitanja novinara odgovarao je Nikola Jokić. 

"Svi su se unapredili i svi žele da pobede nas. Tako izgleda. Postizali su poene, uspevali da uhvate mnogo ofanzivnih skokova u drugom poluvremenu", rekao je on. 

Kao najveći razlog slabe partije navodi promašene otvorene šuteve. 

"Mi smo imali mnogo otvorenih šuteva, ali prosto ih nismo pogodili. Oni su s razlogom najbolja odbrana NBA lige. Ne verujem u to ko je na papiru bolji tim. Pred nama je bilo sedam utakmica, oni su pobedili i bili su bolji. Čestitam im na tome. Neki timovi nikada ne dođu do druge titule. Drago mi je što smo imali priliku da dođemo u tu situaciju da posle titule idemo u novi pohod", rekao je Jokić. 

Plan?

"Pokušaćemo da postanemo bolji, mudriji, od trenera, preko igrača do stručnog štaba. Prosto, toliko je talenta prisutno u NBA ligi, da ne postoji lagan protivnik. Promašio sam osam trojki, Džamal Marej  takođe osam, Majkl Porter Džunior pet. Ne možeš pobediti utakmice na kojima ne pogađaš šuteve. Ako želiš da pobediš, prosto je, moraš pogađati.Neki timovi nikada ne osvoje prvenstvo. Videćemo, treba da se poprvimo, budemo mudriji, moramo da budemo savršeni da osvojimo prvenstvo", ističe Jokić.

Na pitanje o reprezentaciji Srbije i učešću na OI Jokić je kratko odgovorio. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke