Nova bura u Minhenu - Flik ponovo ljut na Salihamidžića!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 08.04.2021.
10:35
Izvor: Sportske.net

Boateng posvađao trenera i direktora.

EPA-EFE/CHRISTOF STACHE
EPA-EFE/CHRISTOF STACHE

Povezane vesti

Trener Bajerna iz Minhena Hansi Flik nije bio raspoložen da komentariše najave o izvesnom odlasku iskusnog defanzivca Džeroma Boatenga, koji je uoči sinoćnjeg meča protiv Pariz Sen Žermena najavio sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Pre nekoliko dana je nemački "Kiker" najavio da će nemački fudbaler afričkog porekla na leto napustiti klub nakon jedne decenije pošto mu ističe aktuelni ugovor.

To je donekle potvrdio i Salihamidžić, a novinare je posle meča koji je Bajern izgubio 3:2 na "Alijanc areni" zanimalo da li misli da je "tajming" sportskog direktora bio ispravan.

"Neće da odgovorim na to pitanje. Moram da se ophodim profesionalno prema vama, ali ne želim da odgovorim na sva pitanja. Moram da budem pomalo i gledalac, to je deo moje trenerske karijere", indirektno je potvrdio Flik da nije zadovoljan odlukom kluba o rastanku sa Boatengom.

Boateng je uz Davida Alabu najdugovečniji fudbaler na "Alijanc areni", a ovog leta će obojica napustiti klub posle zlatne decenije za nemačkog velikana.

Podsetimo, ovo nije prvi put da dolazi do sukoba Flika i Salihamidžića, a prethodne nesuglasice eskalirale su u Dohi na završnom turniru Svetskog klupskog šampiona.

Prema pojedinim izvorima, a o kojima smo nedavno pisali, Flik je u klupskom autobusu i povisio ton na račun sportskom direktora, što je izazavalo pravu buru u Nemačkoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke