AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana (01. 08. 2024)

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 01.08.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

5535 Smouha - Al Masry Club 0-1I&0-1II (2.13)

 

Egipatski šampionat bliži se kraju, a Al Masriju su ostale još četiri utakmice do kraja sezone. Trenutno se nalazi na trećoj poziciji, ali nije realno da se tu i zadrži posle zaostalih mečeva Zamaleka, pa i ZED-a. Smuha će teško do kontinentalnog takmičenja naredne sezone jer u poslednje vreme igra po sistemu “toplo-hladno”. Al Masri je tek u poslednjem međusobnom duelu prekinuo niz od osam utakmica bez pobede protiv tima iz Aleksandrije, a i sada će imati težak zadatak na gostujućem terenu. Nisu to naročito efikasne ekipe, pa možda ne treba očekivati goleadu.

 

5277 Torpedo Kutaisi - Omonia X2&0-1I (2.25)

 

Omonija je opravdala ulogu favorita na Kipru gde je slavila sa 3:1, pa mnogi smatraju da će meč u Kutaisiju biti samo formalnost. Ipak, treba biti pravi na terenu, a Torpedo će od prvog minuta krenuti u totalnu ofanzivu ne bi li “zakuvala” jer bi u slučaju vodećeg pogotka utakmica mogla skrenuti u nekom nepredvidivom smeru.  Da Torpedo nema neki preterani kvalitet pokazuje i pomalo sramotan poraz od drugog tima Dinama iz Tbilisija u Kupu Gruzije od 4:0, dok je Omonija u prijateljskom meču sa AEK-om pokazala pristojan kvalitet remijem 1:1.

 

5290 Dunajska Streda - Zira 1&0-3 (2.47)

 

Zira je ostvarila neočekivano ubedljiv trijumf protiv Dunajske Strede. Klub mađarske manjine u Slovačkoj propisno se obrukao u Bakuu i nadrealno je očekivati da može do potpunog preokreta. Teško je predvideti u kom će se smeru kretati ovakva utakmica, sasvim je moguć trijumf Dunajske Strede, ali će i on verovatno biti utešnog karaktera jer treba postići pet golova u jednom evropskom meču… Zira se sigurno neće opustiti jer želi u narednu rundu kvalifikacija za Ligu konferencija gde je najverovatnije čeka Sen Galen koji ima prednost od 4:1 u prvom meču protiv Tobola. Dunajska Streda ne može da odigra još jednu katastrofalnu utakmicu, međutim neće moći dalje…

 

6094 Ordabasy - Differdange GG (2.07)

 

Luksemburški klubovi već godinama ne predstavljaju “vreću za udaranje” u evropskom fudbalu, a svetli primer za to je i Diferdanž. Najpoznatiji tim u ovoj maloj zemlji je posle neuspešnih kvalifikacija za Ligu šampiona svoj evropski pohod nastavio na putu ka Ligi konferencija. Minimalna prednost u meču protiv Ordabasija ne garantuje praktično ništa jer samo gostovanje Kazahstanu predstavlja pravi izazov za igrače koji nisu navikli na daleke i pomalo egzotične destinacije. I pored toga, Ordabasi ne blista jer nije pobedio poslednjih šest utakmica, dok Diferdanžu igra i remi.

 

Ne propustite