AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
petak 07.06.2024.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo smo vam pripremili za danas.

Povezane vesti

8151 Haka - Mariehamn GGI v GGII (2.15)

Marijehamn ima veoma zanimljivu pozadinu jer se radi o klubu sa Olandskih ostrva koji su zapravo autonomna i demilitarizovana oblast Finske sa većinski švedskim stanovništvom. Lokalnom klubu ne ide loše u finskoj Veikausligi, Marijenham se nalazi na sredini tabele sa solidnim šansama da se na kraju regularnog toka sezone nađe u plej-ofu. Imaće “zeleno-beli” ne tako lak zadatak da ostanu neporaženi u Valkeakoskiju gde ih dočekuje Haka. U poslednje vreme, gosti u međusobnim duelima ne dobijaju, ali gotovo redovno viđamo golove u obe mreže. I Haka i Marijehamn igraju otvoren fudbal.

9101 Chuncheon - Gimhae X2&2-3 (2.54)

Treća liga Južne Koreje veoma je specifična po tome što u aktuelnoj sezoni neće biti promocije u drugi rang takmičenja, već da će to biti omogućeno tek od 2027. godine. Interesantno, ispadanje u četvrtu ligu postoji, poslednje dve ekipe idu dole, dok će ekipa iznad igrati baraž za opstanak u K3 ligi. U okviru 13. kola K3 lige, Čunčeon će na domaćem terenu dočekati Gimhae. Simptomatično je da su obe ekipe u veoma lošoj formi, poslednje tri utakmice niko nije dobio, pa je ovo velika prilika za Čunčeon da se dodatno udalji od zone ispadanja, ali i za Gimhae koji bi se eventualnom pobedom približio vodećem dvojcu na vrhu tabele.

8961 Grotta - Thottur Reykjavik 1&3+ (2.23)

Svratićemo i do Islanda gde je počelo takmičenje u drugoj ligi na ostrvu “leda i vatre”. Grota je u dosadašnjem toku takmičenja bez poraza što joj je donelo treću poziciju zbog nekoliko nerešenih rezultata, a treba istaći da u prvu ligu direktno ulazi samo šampion druge lige, dok se preostale četiri ekipe kroz plej-of bore za preostalo mesto. U takvom raspoloženju Grota će ugostiti ekipu Trotura koja je niz od pet utakmica bez trijumfa prekinula tek u poslednjem odigranom kolu kada je deklasiran IR Rejkjavik. Ono što je zanimljivo jeste da Grota na domaćem terenu iz sedam pokušaja nikada nije dobila klub iz Rejkjavika na domaćem terenu, možda je vreme za tako nešto…

8672 Derry City - Galway 0-1I&1-2II (2.16)

Fudbalska takmičenja u Severnoj Irskoj igraju se tokom kalendarske godine, a u okviru 20. kola tamošnje Premijer lige, Deri siti će na domaćem terenu dočekati Golvej. “Crveno-beli” su zapravo u vlasništvu sopstvenih navijača što je prikupilo simpatije brojnih ljubitelja fudbala na Ostrvu, proteklu sezonu okončali su kao vicešampioni, dok su i sada u identičnoj situaciji posle polusezone. Sa druge strane, Golvej se posle promocije iz druge lige odlično snalazi u elitnom društvu, a pomaže i saradnja sa Sligom Roversom koji je zapravo vlasnik Golveja koji je klub sastavljen pretežno od fudbalera iz Republike Irske.

Kvota 26.30

Ne propustite