AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (7. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 07.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Nedeljni tiket.

Povezane vesti

6679 Rosenborg - Odd 1&1+I&1+II (2.22)

Od nekadašnjeg norveškog velikana, ostali su samo “dugmići”. Šalu na stranu, Rozeborg je na prelazu dva milenijuma važio za ozbiljan klub u evropskim okvirima koji nije propuštao Ligu šampiona, ali je poslednju titulu prvaka osvojio još 2018. godine. Od tada, osim dva treća mesta “Trolovi” su igrali za zaborav, a sva je prilika da će tako biti i ove sezone. Puleni Alfreda Johansona zauzimaju 10. poziciju sa 14 osvojenih bodova, koliko ima i njihov naredni rival Od. Rozenborg ima samo jednu pobedu u poslednjih devet utakmica, ali i mali razlog za optimizam jer je u poslednje četiri utakmice u Trondhajmu bio bolji od predstojećeg rivala.

1199 GAIS - Hammarby 1 (2.47)

GAIS i Hamarbi se bore za plasman u neko od evropskih takmičenja, a u ovom trenutku su oba tima sa podjednakim šansama za tako nešto. Sa po 21 bodom nadaju se i jedni i drugi, no razliku bi mogao da napravi duel u Geteborgu gde GAIS retko gubi. Hamarbi jeste popravio formu u gostima, u poslednje četiri utakmice ima dve pobede, a ove sezone ne zna za remi na strani. Tim iz Stokholma poslednji je put slavio u Geteborgu pre tačno 20 godina, jasno je da im Ulevi ne prija mnogo, pa će GAIS uz pomoć navijača pokušati ne samo da izbegne poraz, već i da ostvari pobedu.

6620 Mariehamn - Haka X2&2+ (2.14)

Marijehamn hvata poslednji voz za potencijalni plasman u plejof finske Veikauslige, što neće biti nimalo lak zadatak. “Ostrvljani” imaju pet bodova zaostatka u odnosu upravo na Haku kojoj i bod igra na ne naročito prijatnom gostovanju po njih. Interesantno, Marijehamn ne zna za trijumf kod kuće u četiri poslednja meča, dok je Haka značajno popravila formu u gostima i ima tri pobede u poslednje četiri utakmice. Biće to sudar timova koji igraju otvoreni fudbal bez mnogo taktiziranja, a u takvoj konstalaciji snaga mogao bi se bolji snaći kolektiv koji je pod manjim pritiskom. Haka može do pozitivnog rezultata.

6988 Naftan - Slutsk 12&3+ (2.29)

Naftan i Slutsk ne spadaju u red najuspešnijih klubova u Belorusiji, pa će se tako i ove sezone boriti za opstanak, što možda i neće biti previše teško uzevši u obzir loš kvalitet Dnjepra i Minska, te ogromnu kaznu od 20 bodova za Šahtjor Soligorsk. Jedna pobeda bilo kojeg tima u Novopolotsku bila bi ogroman korak napred koji bi ih približio timova iz gornjeg dela tabele. Seriju od tri poraza Slutsk je prekinuo u poslednjem odigranom kolu protiv Minska, dok su rezultati Naftana prilično promenjivi. U poslednjih deset utakmica ova dva tima, samo je jednom bilo nerešeno, dok su njihovi mečevi u poslednje vreme prilično efikasni.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak