AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (8. 7. 2024)

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 08.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Tiket za danas.

Povezane vesti

1261 Vasteras SK - Hacken 2 (2.35)

Novajlija u Alsvenskanu nikako da se pomeri sa dna tabele, pa se čini da će Vasteras put Superetana brže nego što se očekivalo. U timu Kalea Karlsona ne štima praktično ništa, ekipa je to sa najviše primljenih i najmanje postignutih golova. Na noge im dolazi Haken koji se vratio u život posle veoma lošeg maja meseca tokom kojeg su upisali tri bolna poraza. Ne računajući kup utakmicu 2021. godine, biće ovo prvi okršaj dva tima u jednom ligaškom takmičenju, pa o tradiciji međusobnih duela ne možemo govoriti kao o nečemu pouzdanom. Pauza je došla u lošem trenutku po Vasteras koji je osvojio pet bodova u poslednje tri utakmice.

6680 Kristiansund - Fredrikstad 2 (2.16)

Kristijansund će na domaćem terenu dočekati dobrog, starog znanca u vidu Fredrikstada. Dve ekipe vodile su bitke i prošle sezone, ali u drugoj ligi odakle su i stigli u Eliteserijen. Fredrikstad igra iznad svih očekivanja pošto se nalazi na četvrtoj poziciji koja mu garantuje Evropu, a uz to imaju i drugu najbolju odbranu u čitavoj ligi. Sa druge strane, “sovama” ne ide tako loše ako uzmemo u obzir da su novi u eliti, ali jedan poraz mogao bi ih pogurati ka donjem domu, čak i zoni ispadanja. “Aristokrate” su imale veliku seriju pobeda u gostima do okršaja sa Tromsom i Rosenborgom, očekujemo da nastave sličnim putem.

6807 AC Oulu - SJK GGI v GGII (2.00)

Oulu i SJK nastavljaju sa međusobnim okršajima, pošto je poslednji bio pre samo dva dana. Od početka februara, timovi su odigrali ukupno tri utakmice, jednom je slavio Oulu kao gost, dok je klub iz Seinajokija bio bolji dva puta kod kuće. SJK se nalazi u strašnoj formi sa pet pobeda i jednim remijem, a niz nepobedivosti može da nastavi i na Ratinu. Na drugoj strani, Oulu se boli za goli opstanak u Veikausligi gde je bolji samo od Lahtija i Ekenasa, pa će svaki bod biti zlata vredan u čitavoj priči. SJK jeste blagi favorit, međutim Oulu je pokazao da ume da iznenadi, pa ćemo pokušati s golovima.

7215 Hafnarfjordur - KA Akureyri 1&2-6 (2.21)

“Zakuvalo” se i u šampionatu Islanda gde je Vinikgur na pravom putu da da se okiti šampionskom titulom. Ipak, nama je zanimljiv duel između Hafnarfjordura i Akurejrija jer svaki od njih ima sopstvenu “računicu” pred 13. kolo. “Crno-beli” su prevazišli rezultatsku krizu i dvema pobeda se približili timovima s vrha tabele, pa zbog toga i dalje živi evropski san do kojeg će ipak morati preko plejofa. Da bi obezbedili isti, potreban im je pozitivan rezultat protiv gostiju koji će se grčevito boriti za opstanak do poslednjeg kola. Problem može predstavljati tradicija jer su gosti u poslednja gostovanja Hafnarfjorduru slavili u dva navrata, pa očito znaju kako protiv “crno-belih”. No, vreme je za trijumf domaće ekipe na Kaplakirikiju.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak