AdmiralBet tipovi - Fantastične kvote, Super liga Srbije u fokusu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 07.05.2024.
05:00
Izvor: Sportske.net

Ovo su naši predlozi.

Povezane vesti

 AdmiralBet kombinacije

2006 Napredak - Partizan 2&4+ (3.35)

Pet poraza zaredom za ekipu Partizana, "parni valjak" je pokvaren i ne gazi sve pred sobom i sve što se dešavalo u Humskoj proteklih meseci je veliki alarm. Napredak plej-of igra rekreativno, igraju otvoreno, trener Stefanović je rešio da šansu pruži mladim igračima koji će u nekim narednim sezonama imati uticaja na igru Napretka i koji će sticati iskustvo igranjem protiv onih najboljih. Partizanu je to prava šansa, pobedom u Kruševcu imaju šansu da se približe kvalifikacijama za Ligu šampiona. Čini se da je vreme. U golove ne sumnjamo, i jedni i drugi igraju ofanzivno, i jedni i drugi i daju i primaju dosta golova.

Prelazi

8841 Orlando Pirates - Chippa United 1-1 (2.11)

Južnoafrički Orlando je jedan od najboljih timova prvenstva, fali im još tri boda da obezbede plasman na Afrički Kup konferederacija, ali im je glavni i osnovni cilj plasirati se u Ligu šampiona Afrike, za šta je potrebno prvo mesto. Čipa junajted je tim koji je obezbedio opstanak i to im je bilo najbitnije pred početak ove sezone, a u ovom meču su apsolutni autsajderi. Sve osim ubedljive pobede domaćina bi bilo iznenađenje za nas, mi očekujemo siguran prelaz. Orlando je u izuzetno dobroj formi pri kraju šampionata, prošli su i u finale Kupa Južne Afrike. Šest vezanih pobeda, mi vidimo i sedmu bez nekih velikih problema.

1666 Airdrieonians - Patrick Thistle X2-X (3.90)

Veliki derbi Čempionšipa Škotske, radi se o tzv. predkolu baraža za popunu Premijeršipa. Igraju se dva meča, domaći su tim koji je imao odličnu fazu pre mesec dana, igrali su savršeno, ali su završili kao četvrti, iza Patrika. Mečevi ova dva tima su česti u prošlosti, neretko su ukrštali koplja i Patrik ima nešto bolji skor. I u poslednjem meču ova dva tima bilo je 4:0 za "džegse". U dvomeču je favorit Patrik, zbog svega viđenog u poslednje vreme i tokom čitave sezone, ali domaćin prvog meča ima svoje adute, moguće je i da su čuvali neke taktičke zamisli i mogu da iznenade. Za nas je remi najrealnija opcija u prvom meču.

Daj gol

8025 Karmiotissa - Nea Salamis GG4+ (2.14)

Dva kola do kraja šampionata Kipra, jasno je kao dan ko će ispasti. Biće to Doksa, Atienu i Zakakiju, dok će oba tima koja igraju ovaj meč ostati u najjačem rangu. Meč koji odlučuje samo o tome na kom će mestu završiti Salamis i mmeč koji je totalno nepredvidiv. Zašto? Možda jer je Karmiotisa poslednja dva meča odigrao 0:0 i 6:6. Uglavnom, ako pogledamo poslednje rezultate i jednih i drugih, videćemo da je bilo tih mečeva na kojima je bilo ne samo 7+, nego i 9+, mi očekujemo jedan "srednji" što se tiče golova, biće tu novih igrača, onih koji nisu dobijali šansu. Sve manje od tri gola je ekstremno iznenađenje.

9218 Municipal Liberia - Grecia Tim1 3+ (2.93)

Grecija je najslabiji tim šampionata, dokazali su to u više navrata, ne znaju za pobedu već neko vreme i sve što su uspeli u poslednjih nekoliko meseci jeste remi protiv Zeledona na gostovanju. Ne mogu da postignu gol, muče se pred protivničkim golom, za razliku od Munisipala koji je jedan od najboljih timova kada se radi o napadačkim opcijama u Kostariki. Domaćin je apsolutni favorit, u to nema sumnje, očekujemo solidan broj golova u mreži gostiju. Možda i više od tri, imajući u vidu da je domaćin ovog meča u poslednja tri meča postigao osam pogodaka protiv dosta jačih timova od Grecije.

1732 San Carlos - Saprissa GG3+ (2.10)

Nema sumnje ko je jedan od dva najbolja tima Kostarike, Saprisa igra odlično i pretekli su Herediano zahvaljujući razvoju situacije u poslednja dva kola i kiksa njihovih protivnika u borbi za prvo mesto na tabeli. Saprisa je tim koji je tvrd, teško im možete postići gol jer konstantno napadaju, ali u ovom meču protiv San Karlosa, trenutno trećeplasirane ekipe na tabeli, treba očekivati neizvesnost. Zanimljivo da je svaki od poslednjih pet mečeva završen sa GG i 3+, uglavnom je to rezultat 2:1, poslednji je završen 2:2. Hajde da probamo ponovo.

Katanac

9222 SC Grobina - BFC Daugavpils Tim1 bez gola (2.51)

Tri poraza u nizu za Grobinu, igraju promenljivo na početku šampionata i jasno je da će biti problema ove sezone što se tiče borbe za opstanak. Tim su koji je u prvih deset kola primio najviše golova, ali su i napadački bolji od tri poslednjeplasirana tima. Gosti su favoriti na ovom meču, ali moraju to i dokazati na terenu, Grobina će morati da nastupi nešto opreznije kako ne bi doživela još jedan poraz jer su alarmi upaljeni u tom timu posle tri poraza koja su doživeli u prethodna tri kola. Daugavpils ima deset bodova više od svog protivnika, igraju veoma tvrdo i tim su sa najboljom odbranom do sada. Naš tip je da neće primiti gol.

9186 Smouha SC - ZED 0-1 (2.31)

Fantastična forma domaćina, dobili su tri zaredom, nisu ni primili gol na te tri utakmice, a sve su bile protiv sebi ravnih ako pogledamo papir. Uglavnom je domaćin tim koji ne igra na veliki broj golova, pa ako prelistate prethodne njihove mečeve, tip NG je vrlo čest, zapravo, desio se na šest od poslednjih sedam mečeva. Sa druge strane, ZED je poražen od Arab Konstaktorsa, totalno neočekivano u prethodnom kolu, pa ne samo da su izgubili drugo mesto, već je i pitanje samopouzdanja jer se poraz desio kod kuće i ono što njih najviše brine jeste realizacija. Čini se da bi Smouha mogla da ostane neprimljenog gola na ovoj utakmici, ako gledamo trenutnu formu, ali definitivno je da se radi o utakmici u kojoj nećemo videti veliki broj golova. Tip za katanac.

Tačan rezultat

2009 Mladost - Crvena zvezda 1:2, 1:3, 1:4 (4.15)

Meč čiste rekreacije, neko će reći. Crvena zvezda je šampion Srbije, sedmi put uzastopno, Mladost ne može u Evropu i to je jasno. Dakle, očekujemo da posebno Vladan Milojević priprema polako ekipu za Kup Srbije, odnosno finale sa Vojvodinom, neka iskustva iz ranijih sezona sa Crvenom zvezdom su nas naučila da on ne kalkuliše previše i da uvek ide na pobedu, neće dozvoliti opuštanje tima jer je sezona sve, samo ne gotova i da će biti vremena za odmor i rekreaciju. Zvezda je favorit, naravno, ovaj tim je sposoban da pobedi i na mnogo težim utakmicama, a Mladost ume da bude i te kako opasna u pojedinim delovima meča, videli smo u prvom poluvremenu u Kragujevcu da su stvorili nekoliko šansi. Nećemo se čuditi ukoliko domaćin postigne gol, ali gost je apsolutni favorit.  

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak