Beton - Ključan meč za Frozinone.

Autor: Nemanja Janošev
petak 26.04.2024.
12:00
Izvor: Sportske.net

Vaša očekivanja?

Povezane vesti

1300 Frosinone - Salernitana 1 (1.52)

 

Ovo je ključni meč za "Kanarince" i mada pobeda ne garantuje opstanak daje nadu. Otpisala Salernitana ide u okolinu Rima, igraju za čast, neće se sigurno predati, ali veliki broj igrača su povređeni, onaj najbolji, veteran Kandreva je suspendovan, a trener Kolantuono će pružiti šansu rezervama. Tako recimo ne brani Očoa, već Kostil, napad predvodi klinac Ikvuemesi, priliku će dobiti i mladi Argentinac Martegani. Jasno, sprema se tim za sledeću sezonu. Frozinone je delovao mnogo bolje jesenas kada smo poverovali da mogu da izbegnu borbu za opstanak, ali onda su limiti bili vidljivi posle povreda i suspenzija. Do kraja imaju Empoli i Udineze direktne rivale, u Lacio dolazi šampion Inter, a putuju i u Moncu. Ovo je najbolja prilika za pobedu, u seriji su od četiri remija, Salernitana mora pasti!

 

4130 Internacional - Atletico GO 1 (1.46)

 

U najavi brazilske Serije A otkrili smo vam da je Internasional dobar. "Crveni" su tukli Palmeiras na strani što je podvig, ali su položili oružje u Parani. Ipak, u Porto Alegre stiže povratnik Atletiko Gojanense koji u prva tri kola deluje baš loše. Internasional se pojačao pred prvenstvo, Kolumbijac Santos Bore, Argentinac Alario, Renan na pozajmicu iz Zenita, i dalje je tu veteran Ener Valensija, imaju dosta opcija u napadu. Na Beira-Rio tradicionalno igraju bolje, "Zmajevi" su tim koji pravi dosta jeftinih grešaka u odbrani, trebalo bi da bodovi ostanu na istoku Brazila.

 

2604 Dundee FC - Celtic 2 (1.31)

 

U neka bolja vremena za "Kelte" rekli bismo da je ovo "penal", ali u drugom mandatu Brendon Rodžers nije opravdao očekivanja. Doduše, u finalu su kupa i smeši se i titula, no nije napravljen iskorak u Evropi, što je bio glavni cilj Severnog Irca po povratku iz PL. Na ruku "Hupsima" ide loša forma Rendžersa, baš Dandi Junajted im je učinio uslugu, zaustavio Gerse u zaostalom meču, pa sada Seltik ima +3. Do kraja je ipak ostalo jedan "Old Firm", ovo je idealna prilika da stignu do bodova. Dandi igra strašnu sezonu, van svih prognoza završili su u top šest, igraju plej-of, neverovatan rezultat za tim Tonija Doertija koji se prošlog leta vratio u elitu. Mogu da se opuste, ali Seltik je mnogo kvalitetniji, u tri meča ove sezone je tamno-plavima spakovao 13 golova i trebalo bi bez problema da slavi na "Dens Parku".

 

4179 Derby - Carlisle 1 (1.23)

 

Slavljenička atmosfera na uvek bučnom "Prajd Parku". Ramsi se nakon par sezona vraćaju u Čempionšip, gde im je i mesto, u ovom trenutku samo teorija može da ih spreči da budu drugi. Jedino ako izgube poslednji meč, a Bolton slavi ubedljivo protiv solidnog Piterbora to bi donelo šokantni rasplet sezone. Ipak, to se neće desiti tim pre što je gost na promociji Karlajl. Gosti sa severa se nakon jedne sezone vraćaju u niži rang. Kumbrijci su gotovo slučajno kroz baraž uspeli da se popnu rang više, ali su brzo spušteni na zemlju. Igraće pošteno, samo Derbi je mnogo bolji tim, uz to "Ovnovi" baš retko ispuštaju bodove u Derbišajru, imaju solidnu odbranu, pa se fenjerašu loše piše.

Ne propustite