Bomba na "Karađorđu" pred Ajaks, povratak legende posle 12 godina!

Autor: Milovan Longinov
subota 27.07.2024.
10:50
Izvor: Sportske.net

Zvanično je.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Slobodan Medojević je ponovo član Vojvodine!

"Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Slobodan Medojević osmo pojačanje ovog leta", saopšteno je na sajtu kluba.

Slobodan Medojević je potpisao ugovor na dve godine, a u Vojvodinu je stigao na svoju ličnu veliku želju, iz redova kiparskog AEL Limasola.

Medojević (33) rođen je u Novom Sadu 20. oktobra 1990. godine, prošao je sve mlađe kategorije Vojvodine, a za prvi tim debitovao je u proleće 2007. godine u pobedi nad ekipom Mladosti iz Apatina.

U godinama koje su dolazile, Medojević je postao jedan od najvažnijih igrača „stare dame“, te je do svog odlaska odigrao 80 utakmica, uz šest golova i sedam asistencija.

Medojević je Vošu napustio u zimu 2012. godine kada je prešao u nemački Volfsburg, čiji je dres nosio dve i po sezone, a potom je prešao u Ajntraht iz Frankfurta. U ovom klubu ostao je najduže, do januara 2018. kada je obukao dres Darmštata, svog trećeg i poslednjeg nemačkog kluba.

U finišu letnjeg prelaznog roka 2019. godine prešao je u AEL Limasol, za koji je nastupao punih pet godina.

Medojević je posle 125 utakmica za kiparski klub odlučio da se vrati u svoju Vojvodinu i pomogne joj u ostvarenju zajedničkih ciljeva na domaćoj i međunarodnoj sceni.

"On je osmo pojačanje Vojvodine ovog leta, pošto su do sada došli – Mihai Butean, Marko Poletanović, Marko Veličković, Lukas Baros, Kolins Sičenje, Jusuf Bamidele i Lazar Nikolić.

FK Vojvodina želi svom povratniku u klubu mnogo sreće i uspeha u dresu „stare dame“", stoji u saopštenju.

Ostaje da vidimo da li će Medojević biti na raspolaganju Božidaru Bandoviću već za revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Ajaksa, u četvrtak 1. avgusta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke