Nađ je ostvario cilj, znači li to da ostaje i sledeće sezone?

Autor: Darko Mitrović
petak 17.05.2024.
21:15
Izvor: Sportske.net

Prva reakcija trenera Partizana posle osiguranog drugog mesta.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je još jednom slabom igrom i večeras nervirao svoje navijače, ali je u drugom poluvremenu Ksander Severina kaznio promašaje ekipe Čukaričkog i Partizanu doneo tri boda, vredna vicešampionskog zvanja i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

''Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljem, ali ne prvim poluvremenom, jer smo imali pomoć vetra, a nismo igrali kako smo želeli. Moram još jednom da pomenem Acu Jovanovića, koji je fenomenalno branio, u prvom poluvremenu je odbranio tri ili četiri sigurna gola. Drugo poluvreme smo taktički bolje postavili, postigli gol i neutralisali napade Čukaričkog. Sve u svemu čestitke igračima, jer oni su najzaslužniji za ovo'', izjavio je Nađ za Arenu sport odmah po završetku meča.

Iako je večerašnja igra Partizana bila daleko od evropskog nivoa, crno-beli su pod vođstvom Alberta Nađa uspeli da prekinu svoju neugodnu tradiciju na Banovom brdu.

''Rekli su mi na konferenciji da tri godine nismo zabeležili pobedu, to je dug period, nije nimalo kratak. Imali smo neki grč u kome smo počeli meč, pravio nam je Čukarički problem. 

Drugo poluvreme smo taktički i defanzivno bolje radili, Saldanja je u drugom poluvremenu taktički odrađivao mnogo bolje nego u prvom, kao i Zahid, zato smo mogli da izlazimo u tranziciju. Obezbedili smo drugo mesto, što je bio cilj pred plej-of, ostaje nam poslednja utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je sjajna ekipa, nadam se pobedi i toj utakmici'', zaključio je Nađ.

Dakle, od kada je nasledio Igora Duljaja na mestu šefa struke, Nađ je imao primarni zadatak da sa crno-belima ostane na drugom mestu, jer je Zvezda pre toga daleko odmakla. 

Taj cilj je ostvario, dovoljno da ostane i sledeće sezone na istom mestu?

Ugovor koji je potpisao govori u prilog tome, ali slaba igra Partizana baca sumnju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke