Ovo su Jokićeve prve reči posle novog MVP trofeja, njega nije izostavio!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 09.05.2024.
08:14
Izvor: Sportske.net

Jokić ponosno o Milojeviću.

Printscreen/Denver Nuggets
Printscreen/Denver Nuggets

Povezane vesti

Srpski košarkaš Nikola Jokić proglašen je po treći put u nizu za najkorisnijeg igrača NBA lige.

Tek deveti igrač u istoriji koji je osvojio tri ili više priznanja, a da američka javnost nije isforsirala Džoela Embida prošle godine, verovatno bismo sada pričali o četvrtom MVP trofeju za Somborca.

Jokić nije bio preterano uzbuđen zbog nagrade i to je nešto na šta smo već navikli, ali je posebno upečatljiv bio način na koji se obratio javnosti posle proglašenja pobednika.

On je na konferenciju za medije došao obučen u majicu na kojoj piše "Brate" posvećenoj Dejanu Milojeviću. Nije prvi put da nosi istu majicu u javnosti, štaviše, često se pojavljuje u njoj, ali sada je još jednom iskazao svoju zahvalnost treneru koji ga je "stvorio".

"Da budem iskren, ovu majicu nosim skoro svaki dan. Deki je bio čovek koji mi je dao slobodu, pokazao kako bi stvari trebalo da funkcionišu. Da imam pozitivnu energiju i pozitivan stav. Uvek samo to o njemu govorio prijateljima, ne u medijima. On je bio naš porodični prijatelj. On mi mnogo više znači sada i značio mi je više u periodu kada mi nije bio trener. On je uvek bio u mojoj kući kada je bio ovde, dok je bio u Golden Stejtu, to je bilo stvarno kvalitetno prijateljstvo sa puno iskrenosti između nas. Mislim da je Deki momak kog uvek želiš da imaš uz sebe kao prijatelja, on je neko ko će ti reći kako stvari zaista stoje, bez laži i pokušaja da se išta sakrije", rekao je Jokić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke