Saopštenje Džejmsa Nanelija: ''Nisam nikoga napao! Nemojte me klevetati!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.05.2024.
16:18
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Partizana danas izneo svoju verziju jučerašnjeg incidenta.

© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2024 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Sukob Džejmsa Nanelija sa Stefanom Lazarevićem koji je počeo još u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa juče je kulminirao tučom, a mnogi su u prvim reakcijama unapred osudili košarkaša Partizana kao inicijatora jučerašnjeg događaja.

Posle brojnih saopštenja iz Zvezde, a onda i iz Partizana, dan kasnije se svojim saopštenjem oglasio i sam Naneli.

Uz poruku na društvenoj mreži ''X'' da ''nije nikoga napao'', kako su mnogi mediji juče preneli, Naneli je novinarima poručio da ne klevetaju njegovo ime i u prilogu objavio tekst saopštenja:

''Ja sam ono što jesam. Nisam ono što misliš da jesam. Nisam ono što želiš da budem. Ja sam ja.

Fabrikovanje i manipulacija nisu potrebni u ovoj situaciji, pošto postoji težak video dokaz koji pokazuje da sam se ja branio od agresivne osobe. Nakon pokušaja smirivanja situacije za koju sam osećao da dolazi, sa leđima (doslovno) pritisnutim uza zid, rukom oko mog vrata i pesnicom koja mi leti ka licu, nisam imao drugog izbora, nego da se udaljim od njega. Nemam nikakav animozitet prema njemu, nadam se da je dobro.

Bilo koji narativ o meni, koji ne uključuje to da sam čvrst i pošten čovek ne može biti isninit, niti će biti prihvaćen. Nikada neću biti savršen i ne težim tome, samo učim iz grešaka dok održavam sebe odgovornim za svoje prethodne greške. Inače, nisam rasista, za one ljude koji mi govore da jesam dok me zovu crnim majmunom, šalju mi banane (volim ih u smutiju, ali nisu moj omiljeni izbor), bezbroj puta koriste reč na N, pretnje, sve to neće uticati na mišljenje o drugim sjajnim srpskim ljudima s kojima sam izgradio odnos tokom mog boravka ovde. Tumačite ovo kako želite, samo znajte da vaše mišljenje o meni ne menja mišljenja onih koji me stvarno poznaju i vole. Ništa stvarno ne može biti ugrožen, ništa nestvarno ne postoji'', poručio je Naneli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke