SAOPŠTENJE - Partizan: ''Naneli je prvi napadnut, ko je izbrisao minut snimka?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.05.2024.
17:29
Izvor: Sportske.net

Posle Zvezdine, sada i Partizanova strana priče.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Kako se i očekivalo, posle današnje tuče Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića, pa snimaka na društvenim mrežama i kao i dva Zvezdina saopštenja, konačno se oglasio i Partizan čije saopštenje prenosimo u nastavku.

Crno-beli traže da se pronađe ko je izbrisao minut snimka sa kamera u dvorani.

''KK Partizan izražava žal zbog incidenta koji se danas dogodio u hodniku Beogradske arene i poziva na hitno utvrđivanje svih činjenica od strane nadležnih organa!

Džejms Naneli je prvi napadnut od strane Stefana Lazarevića, koji ga je uhvatio za vrat, nakon čega je igrač Partizana uzvratio, što se može videti na kompletnom snimku sigurnosnih kamera.

Na žalost, jedini snimak koji to može da potvrdi nije kompletan jer na njemu nedostaje period od 11:01:28 do 11:02:32 i KK Partizan poziva da se HITNO UKLJUČE NADLEŽNE SLUŽBE kako bi vratile izbrisani snimak i utvrdile ko je isti izbrisao! Tražimo da onaj ko je snimak obrisao, odgovara u skladu sa zakonom.

Na dostupnim snimcima se  vidi i kako Lazarević izlazi iz svlačionice za Nanelijem u želji da se raspravi, kao i kako skače na igrača Partizana koji se nalazi na zemlji.

Pozivamo obezbeđenje Beogradske arene da nam bez odlaganja dostavi KOMPLETAN snimak, a mi ćemo ga javno objaviti.

Pozivamo medije da javno speru ljagu sa imena Džejmsa Nanelija, sa istim publicitetom kao što su mu ljagu naneli nakon saopštenja Crvene zvezde.

Razumemo povišene tenzije u finalnoj seriji, ali pozivamo i igrače i navijače da ne nasedaju na iscenirane napade i zadrže pribranost. Da se pobednik finalne serije odluči na terenu, a ne uz pomoć saopštenja kojima naš rival svakodnevno podiže tenzije.

KK Partizan Mozzart Bet javnosti daje na uvid dostupne snimke i pozova sve da sami procene ko bi i zbog čega mogao da obriše ključni deo snimka sa kamere koja snima od svlačionice Partizana.

I za kraj, KK Partizan kao kuriozitet dodaje da je sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet nakon incidenta predlagao predstavnicima Partizana da se sve zaboravi i snimci obrišu. KK Partizan je to odbio'', navodi se u saopštenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke