De Zerbi iznenadio, sprema se šokantni trenerski scenario širom Evrope?

Autor: Milovan Longinov
subota 04.05.2024.
11:30
Izvor: Sportske.net

Epilog u koji je malo ko verovao.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Iako sezona još uvek nije ni završena, trenerske priče definizitvno obeležavaju i ovu, i narednu fudbalsku godinu.

Prvo, tokom sezone je objavljeno da Ćavi, Klop i Tuhel napuštaju svoje klubove na kraju sezone. Onda se Ćavi predomislio, a kako su Bajern odbili i Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman i Ralf Rangnik, sada se spekuliše i da Tuhelov ostanak nije više nemoguća misija!

Naime, tome su doprinele i izjave Erika ten Haga da ostaje u Mančester junajtedu, ali i poslednja od Roberta De Zerbija, koji takođe želi da ostane u Brajtonu.

"Voleo bih da ostanem u Brajtonu, zato što volim igrače, grad, klub i naše navijače. Već sam rekao na sastanku sa navijačima da neću odlaziti ako budem srećan kao što jesam. Važno mi je samo da zadržim ovu strast", rekao je De Zerbi. 

I tako je praktično stavljena još jedna tačka na potencijalnu trenersku promenu. 

Bajern je ostao i bez četvrte i pete opcije, ako Ten Hag i De Zerbi ostanu, tako da i deluje da je Tuhelov ostanak najbolje rešenje.

Na sve ovo treba dodati da će Čelsi najverovatnije smeniti Maurisija Poketina, pominju se Hansi Flik, ali i Antonio Konte i Ruben Amorim. 

Juventus će se rastati sa Maksom Alegrijem, mada tu deluje da je Tijago Mota najbliži klupi.

Milan takođe menja trenera i imena su u magli, Vest Hem se rastaje sa Dejvidom Mojesom, dok posao čeka Hulen Lopetegi, nakon propalih pregovora i sa Milanom i Vest Hemom. Svakako da u ova iznenađenja spada i što je na kraju Arne Slot zamena za Jirgena Klopa.

Može li iko da predvidi ko će gde sedeti naredne sezone? 

Ko će biti trener Bajerna? Čelsija? Milana? Juventusa?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke