Siti zbog Gvardiole plaća milionsku kaznu, Pep se oglasio

Autor: Filip Rodic
subota 03.08.2024.
23:15
Izvor: Sportske.net

Španac preterao.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da će kraće razgovarati sa fudbalerima na poluvremenu utakmica, nakon što je klub kažnjen sa dva miliona funti zbog višestrukog kašnjenja početka drugog poluvremena mečeva.

Premijer liga kaznila je Siti sa 2,09 miliona funti, nakon što je procenila da je klub 22 puta bez razloga prekršio pravila i ekipa kasnila na početak drugog poluvremena.

Gvardiola je to prokomentarisao.

"Upravo sam pročitao vest. Pokušaću da skratim svoje govore u poluvremenu", preneo je "BBC".

Gvardiola je sa ekipom na predsezonskoj turneji po SAD u izmenjenom sastavu jer su na odmoru igrači koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu i Kupu Amerike ovog leta.

Španski trener odbio je da komentariše glasine da Atletiko Madrid pregovara o dovođenju napadača Sitija Hulijana Alvaresa, koji je sa reprezentacijom Argentine na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je pohvalno govorio o treneru Čelsija Encu Mareski, sa kojim je ranije sarađivao. Mareska je početkom juna preuzeo Čelsi i na klupi zamenio Maurisija Poketina, nakon što se sa Lesterom vratio u Premijer ligu.

"Drago mi je zbog njega. Proverli smo posebnu godinu zajedno u klubu, on je neverovatna, divna osoba, kakva je i njegova porodica. Obavio je neverovatan posao u Lesteru, plasman u Premijer ligu, a sada je u jednom od pet, šest najboljih klubova u Engleskoj. Želim mu sve najbolje jer to zaslužuje, dobri ljudi zaslužuju najbolje. Biće uspešan, ne znam koliko dugo, ali biće", rekao je Gvardiola.

 Siti će večeras igrati protiv Čelsija u Kolombusu pripremnu utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke