Niko odluku donosi u naredna 24 sata, Olmo odmah potom, Brazilac drži ključ Barsinog leta!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 28.07.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Dvostruka igra Katalonaca.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Fudbalski klub Barselona pregovara punom parom i nada se savršenom epilogu.

Kako je otkrio Fabricio Romano, Barselona istovremeno pregovara i sa Nikom Vilijamsom i Danijem Olmom, a odgovori bi uskoro trebalo da budu otkriveni.

Prema Romanovim rečima, Niko Vilijams će već u ponedeljak doneti konačnu odluku, a Barselona ima prednost. PSŽ pokušava da ga preotme, nudi mu više novca, ali Nikovi agenti su ugovorili sve uslove transfera, preostalo je još konačno "da" od samog igrača i Barsa će aktivirati klauzulu od 58 miliona evra. Naravno, ukoliko ne bude nekih promena u "pet do 12".

Ali, Romano dodaje da je Barsa obavila nove sastanke sa predstavnicima Danija Olma, te da su pregovori otišli korak dalje. U Barsi znaju da je Olmova želja da se vrati u matični klub i da su ostali na čekanju dok se ne raščisti situacija u Kataloniji. Barsi će teži deo biti dogovor sa RB Lajpcigom, posebno zbog toga što je istekao rok za aktivaciju klauzule od 60 miliona evra. 

Romano zaključuje da je Barsa spremna da odmah plati i dovede Olma, ukoliko Niko Vilijams promeni mišljenje u naredna 24 sata. 

Međutim, u Barsi se i dalje nadaju da će uspeti da dovedu - obojicu. Ali, za to im je potrebna kapitalna prodaja, a to bi mogao da bude - Rafinja.

Katalonci prenose danas da je Barsa dobila ponudu od 65 miliona evra od kluba iz Saudijske Arabije, ali da Brazilac odbija da ode. Ipak, moglo bi da dođe do promene ako postane jasno da je Barsa dogovorila i Nika i Olma, te da uz povratak Ansua Fatija, koji za sada ostaje, za Rafinju neće biti mesta uz Lamina Jamala i Ferana Toresa, jer je konkurencija paklena. 

Rafinja ima ponude i iz Premijer lige, tako da bi on mogao da bude ključ za Barsin prelazni rok. 

Spekuliše se da bi u slučaju da dođu i Niko i Olmo, Ilkaj Gundogan mogao biti na transfer listi, ali to su za sada nagađanja, a i Nemac ne želi da ode posle samo godinu dana...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke