SL - Kao nekad - Novica blista, Partizan pobeđuje!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.05.2013.
19:59
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Mega Vizure doživeli su drugi poraz u domaćoj Superligi pošto je danas u Kruševcu Partizan bio bolji od izabranika Dejana Milojevića.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako su košarkaši Mega Vizure najprijatnije iznenađenje domaćeg šampionata, jer nakon osam odigranih utakmica i dalje drže drugu poziciju na tabeli, danas nisu uspeli da sruše Partizan u Kruševcu.

Okršaj vodećih ekipa pripao je gostima iz Beograda koji su slavili rezultatom 89:66 (25:22, 19:15, 24:8, 21:21) pa sada Partizan ponovo ostaje usamljen na čelu tabele sa pobedom više od današnjeg rivala.

Mega je danas samo u prvom poluvremenu uspevala da održi pristojan zaostatak za Partizanom ali je treća deonica donela totalni krah za Zemunce.

Partizan je do sedmog trijumfa u sezoni vodio Leo Vesterman sa 17 poena dok je Davis Bertans imao samo jedan koš manje. Raspoloženi su bili i Bogdanović, Gordić i Lučić, svi sa dvocifrenim brojem poena, dok je u skoku dominirao Žofri Lovernj.

Interesantno je da je u ekipi Mega Vizure najefikasniji bio bivši igrač Partizana Novica Veličković koji je sa 21 poenom upisao najbolji nastup od povratka na parket.

Marjanović je imao 12 poena ali su učinci Micića i Dangubića bili mizerni i zbog toga je i rezultat na kraju bio nepovoljan po Megu.

Vizura sada ima dva poraza i nalazi se na drugoj poziciji na tabeli. U narednom kolu Mega ide u goste Konstantinu dok Partizan dočekuje Crvenu zvezdu Telekom.

Ne propustite