AdmiralBet i Sportske predlažu - Naš tiket dana! (17. 6. 2024)

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 17.06.2024.
11:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je ponuda za danas.

Povezane vesti

2097 Boston River - Cerro Largo 1+I&1-2II (2.46)

Nema Boston mnogo uspeha kada igra protiv ovog protivnika, Largo je ekipa koja ih je dobila sa nulom u poslednja dva susreta odigranim u decembru i aprilu. Ipak, sada su obe ekipe u slabijoj formi i treba im vremena da se reorganizuju, donekle ovaj susret dolazi u nevreme, baš kada im treba odmor. Nema ovde favorita, ali za razliku od nekih prethodnih mečeva ova dva tima, očekujemo golove.

1953 Kingston City - Preston Lions 2-3 (2.12)

I prekinut je niz. Konačno. Kingston siti je uspeo da pobedi posle višemesečne pauze bez pobede, savladali su i to u gostima "pčelice" sa 2:4 i sa velikim samopouzdanjem dočekuju Preston. "Lavovi" su treći na tabeli, devet pobeda od 17 mečeva do sada i definitivno su favoriti, ali ne smemo Kingston tako lako otpisati jer su znali da poremete ekipe iz vrha. Golovi su "sigurica", male su kvote na taj izbor, pa je možda najbolje tražiti dobar opseg.

1930 El Ismaily - Enppi 0-1I&0-1II (1.85)

U Aleksandriju stiže Enpi, tim iz Kaira koji silno želi vrh tabele. Kada su gosti, fudbaleri Enpija igraju veoma defanzivno, na tri od poslednjih pet njihovih gostovanja je bilo 0-1. Domaćin ima problema pred svojim navijačima, imali su dosta problema, i oni su defanzivni kao domaćini i jasno je da treba tragati za malim brojem golova. Probaćemo da razdvojimo na poluvremena radi malo veće sigurnosti.

1183 Trelleborg - Brage X (3.72)

Duel dva tima iz gornjeg dela tabele, ali ne iz samog vrha u koji i jedni i drugi žele silno da se uključe i kada pogledate bodovnu razliku, i nije tako nerealno. Pobednik će dobiti ozbiljnu priliku, ali znate već da u ovakvim utakmicama neretko bude i nerešeno. Treleborg je dva puta u poslednjih pet mečeva igrao bez pobednika, a svaki meč Bragea je bio izuzetno neizvestan. Nećemo mnogo pametovati, bićemo hrabri i probati klasičan x.

Ne propustite