Španci čekaju protivnika - Drugo uzastupno finale EP za "Albion" ili prvo posle 36 godina za "Lale"

Autor: Mladen Heleta
sreda 10.07.2024.
17:00
Izvor: Sportske.net

Ko ide u finale?

Povezane vesti

Samo dve utakmice će se odigrati do kraja Evropskog prvenstva u Nemačkoj, polufinale i finale. Juče smo saznali ko je prvi finalista, pa će Španija u meču za trofej igrati protiv boljeg iz večerašnjeg duela.

Drugi polufinalni okršaj je na programu od 21 čas, a za mesto u finalu se bore Holandija i Engleska. Nakon nešto slabijih izdanja u grupnoj fazi, Lale su bez većih problema savladale Rumuniju, da bi se u četvrtfinalu pomučili, savladavši Tursku tek nakon preokreta. Ovo će ujedno biti i prvo polufinale za Narandžaste još od Eura 2004. godine.

Sa druge strane, Gordi Albion je takođe pružio nešto lošije partije u grupnoj fazi, ali su izabranici Gereta Sautgejeta uspeli da prođu dalje kao prvoplasirana ekipa u grupi C. Englezi su već u osmini finala mogli da se pakuju, ali Džud Belingem fenomenalnim golom u nadoknadi vremena spasio Albion od bruke protiv Slovačke. Tri lava su se mučila i protiv Švajcarske, gde su takođe gubili, pa su tek nakon boljeg izvođenja penala prošli u polufinale.

Uzbudljiva borba je pred nama i u ovoj utakmici, a pored spektakularnog duela, kako bi dodatno uživali u sjajnim utakmicama, kladionica AdmiralBet je spremila EURO tip – novu igru koja se može igrati na sajtu AdmiralBet.rs, smeštenu odmah pored bonus tiketa. U pitanju je igra u kojoj možete da sastavite tiket po svojoj meri, kladeći se na uzbudljive predikcije u kojima možete da povezujete više različitih događaja na jednoj fudbalskoj utakmici. Celokupna ponuda je vezana za EURO 24, a kvote mogu narasti i do 1.500.

Pored toga, do kraja prvenstva vas očekuje 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita, a ukoliko ste planirali da EURO 24 pratite u nekom od brojnih AdmiralBet lokala imajte u vidu da na svakih 7 poručenih piva dobijate Carlsberg navijački dres Srbije. U promociji učestvuju sva točena piva i ambalaže od 0.25l i 0.33l iz Carlsberg asortimana, a zalihe dresova su ograničene. Ne treba zaboraviti ni Pojačane kvote, podvučene žutom bojom, koje su dostupne za sva četiri četvrtfinalna duela, kao i sva veća fudbalska takmičenja.

Sve od navedenih promocija su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve! Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa do 300.000 dinara!

Šta mislite, ko ide u finale Evropskog prvenstva?

Ne propustite