Dragan Đurić: "Partizan brod koji tone i pred gašenjem, Zvezda ima krš tim!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 09.05.2024.
15:15
Izvor: Sportske.net, informer.rs

"Ovi sad prodaju malog Ilića, menadžerima ide provizija od 400 hiljada evra. Pa dokle više, kakva provizija, kad Partizanu treba svaki evro?"

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nakon što je remizirao protiv Napretka u Kruševcu, Partizan je u ozbiljnoj opasnosti da ispusti dva boda prednosti u odnosu na trećeplasirani TSC iz Bačke Topole.

Nekadašnji predsednik "crno-belih" Dragan Đurić u intervjuu za Informer naširoko je govorio o aktuelnom trenutku u Humskoj i bez poštede kritikovao aktuelnu upravu kluba, ali i igrače i stručni štab.

"Partizan nema ni igrače, ni upravu, ni trenera! Ne postoji kao klub! Verujte da je pred gašenjem! Partizan je brod koji plovi sam na moru, ali nema ni kapetana, ni sreće. Treba tu sve očistiti, jer svaka druga priča je iluzorna. Toliko se duguje, prave se dilovi sa menadžerima, a ne može da se pobedi Napredak, uz svo poštovanje prema njima. Partizan vode ljudi van kluba, cela javnost to zna, znaju i legende, al' ćute kao da ne kažem šta", oštar je Đurić.

On navodi da je samoinicijativno odlučio da napusti klub posle godina na čelu Partizana, te da niko nije nezamenjiv.

"Navijači su mi skandirali da odem, otišao sam sam, a ne zbog njih. Video sam da više ne ide, da treba da dođu novi ljudi, nova snaga. Ove sad puškama ne možeš isterati. Zar nije moralno da se sami povuku i da prepuste mesto nekom sposobnijem? Menjaju se treneri, pa uopšte nije problem u treneru. Može i Kapelo da dođe, neće biti bolje. Da se razumemo, navijač sam kluba, ali digao sam ruke više, jer je stanje nepodnošljivo", smatra nekadašnji prvi čovek "crno-belih".

Đurić smatra da ni Crvena zvezda nema kvalitetan tim.

"Ako država ne bude reagovala i spasila Partizan, ni sam ne znam dokad će Zvezda vladati. Sa druge strane, ni Zvezda nema neki tim, to su krš igrači. Imaju sreće što je Partizan ovako očajan. U moje vreme smo osvajali trofeje, igrali su Ljajić, Moreira, Tejgo, svetska klasa igrači, bre! Ovi sad prodaju malog Ilića, menadžerima ide provizija od 400 hiljada evra. Pa dokle više, kakva provizija, kad Partizanu treba svaki evro? Ma, suvišno je pričati više", zaključuje Dragan Đurić u intervjuu za Informer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke