Feđa Dudić dobio ovacije i u Bačkoj Topoli: ''TSC nas 'prevario', moramo da odrastemo...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.05.2024.
19:41
Izvor: Sportske.net

Da je penal realizovan, možda bi sve bilo drugačije na kraju.

STARSPORT/ Dragan Karadarevic
STARSPORT/ Dragan Karadarevic

Povezane vesti

Kragujevački Radnički je danas prekinuo svoju seriju pobeda u Superligi, tim Feđe Dudića je poklekao u Bačkoj Topoli protiv TSC-a gde je domaćin slavio sa 4:3, a mnogo toga je rešeno već u prvih petnaestak minuta, kada je domaći tim poveo sa 3:0.

Posle meča, dok je grupa navijača Radničkog sa tribina skandirala njegovo ime, trener kragujevačkog superligaša Feđa Dudić je davao izjavu za TV Arena sport i slikovito opisao kako i zašto je njegov tim u tako kratkom vremenskom intervalu došao do tri gola zaostatka.

''Definitivno, TSC nas je 'prevario' u prvih 15 minuta. Iz našeg poseda primimo gol, drugi iz kornera. Videli ste kako igraju 'namazano', pa idu u našeg golmana, pa ne daju da baci loptu u kontru, mi treba da odrastemo u tom smislu. Bilo je posle prekasno sve. Možda da smo dali gol iz penala za 3:1, bilo bi drugačije. U drugom poklanjamo taj penal ni iz čega. Na kraju smo spasili čast, pokazali karakter, postigli ta dva gola. Čestitam TSC-u, bili su bolji u tih prvih 15 minuta. Idemo dalje, ostala su još tri kola do kraja'', rekao je Dudić.

U preostala tri kola, Radnički ima ''paklen'' raspored - gostuje Zvezdi, dočekuje Vojvodinu, pa gostuje Partizanu. Šta možemo očekivati od Dudićevog tima u tim mečevima?

''Možemo da očekujemo da manje grešimo, da ne poklanjamo golove protivnicima. Danas smo pokazali da možemo da igramo sa najboljim ekipama u ligi'', zaključio je Dudić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke