Milojević: "Hvala igračima na duploj kruni, u glavi mi se vrteo Partizan..."

Autor: Ivan Cvetković
utorak 21.05.2024.
23:08
Izvor: Sportske.net

Trener "crveno-belih" pohvalio i ambijent u Loznici.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije pošto su večeras u Loznici savladali ekipu Vojvodine rezultatom 2:1.

Zvezda je večeras stigla do četvrte vezane "duple krune", pošto je od ranije osigurala i osvajanje šampionske titule.

Trener "crveno-belih" Vladan Milojević sumirao je utiske nakon utakmice za Arenu sport.

"Lep je osećaj. Do sada nisam osvojio duplu krunu. Hvala mojim igračima, toliko su srećni i toliko su želeli da mi podare duplu krunu, od srca im zahvaljujem. Prvo i osnovno, imam mnogo dobre ljude, o njima kao igračima ne bih da govorim jer su oni to pokazali na terenu. Svi znaju da mi je jako bitno da preko puta mene imam prvo dobre ljude. Oni su i roditelji... Istinski sam uživao u ovom putu koji sam sa njima imao od decembra i od srca im hvala", rekao je

Šta je sledeće za Vladana Milojevića?

"Sledeće je da se lepo odmorimo jer imamo nove izazove, čovek uvek mora da ih pronalazi. Imaćemo večeras, možda još i sutra da se radujemo pošto ćemo imati slobodan dan i već se spremamo za sledeću utakmicu. U sportu nemate mnogo vremena da se radujete, to je esencija fudbala, sporta".

Presudili koji detalji?

"Moram da pohvalim moj stručni štab koji je fenomenalno odradio skauting, tako da smo znali kako će Vojvodina da igra i kakve mehanizme u igri ima. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristili, u glavi mi se ponovo vrteo Partizan. Kada promašite veliki broj šansi protiv kvalitetnog rivala... U prvenstvenom meču se neke greške možda ne bi dešavale, ovo je za nas bio veliki ulog, sa druge strane Vojvodini je to donosilo sigurno Evropu. Značaj utakmice vas ponekad i sputava. Kontrolisali smo igru, poveli, imali smo golove koje je VAR poništio, ali mislim da smo zasluženo pobedili. 

Vojvodina je dobra ekipa, čestitam im na igri, kao i treneru Bandoviću i drago mi je da je produžio ugovor, očekujem još bolju Vojvodinu. Hvala divnim navijačima, dosta sam vremena proveo u inostranstvu, ovo je jedan prestižan stadion. Znao sam da je lep, ali tek kada dođete vidite kako je dobar. Moram da pohvalim, ma kako to protumačio, ali ja sam sportista. Zdanje koje je trebalo našem fudbalu, bravo za Fudbalski savez Srbije i za samu državu. Loznica je dobila prelepo zdanje, nadam se da će se ovde igrati i superligaški fudbal", smatra Vladan Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke