Nađ otkrio zašto je Partizan kasnio na drugo poluvreme

Autor: Darko Mitrović
petak 17.05.2024.
23:49
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Bilo je ''vruće''.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Još jedna mučna partija za pristalice Partizana, ali i srećan kraj meča na Banovom brdu koji je crno-belima obezbedio fenomenalni golman Aleksandar Jovanović.

Partizan je slavio sa 1:0, osigurao drugo mesto na tabeli, a Jovanović je samo u prvom poluvremenu imao tri-četiri intervencije kojima je sprečavao gotovo sigurne golove.

Trener Albert Nađ ga je javno pohvalio i u izjavi za Arenu sport, ali i kasnije na pres konferenciji posle pobede nad ''brđanima''. Takođe, otkrio je i da je prilično ''grmeo'' u svlačionici u poluvremenu, pa je možda Partizan i zbog toga možda zaigrao malo bolje u nastavku meča.

''Bilo je veoma vruće u svlačionici i sa moje strane. Ako me poznajete, znate da je bio prevruće. Možda je i to donelo boljitak. Pronašli smo faze gde smo grešili i mislim da smo i izmenama uradili dobar posao. Nemojte da mislite da se nešto desilo u svlačionci, ali sam pričao najpre ja, a onda su i igrači koji imaju autoritet hteli da kažu koju reč. Ostavili smo ih da to učine i zato smo, možda, malo kasnili na početak drugog dela'', rekao je Nađ, a preneo ''Telegraf''.

Crno-bele očekuje meč sa Radničkim iz Kragujevca bez većeg takmičarskog značaja, a onda sledi leto tokom kog se očekuje totalni remont tima kako bi bio konkurentan u kvalifikacijama a Ligu šampiona.

''Najiskrenije, moje razmišljanje je bilo vezano samo za ovu utakmicu. Ako smo kao klub i razmišljali o pojačanjima, to je trebalo pre nego što sam ja došao na ovo mesto. Verovatno će biti odlazaka, a shodno tome i novajlija''.

Opet nisu izostale prizivke navijača na njegov račun, kao i skandiranje imena njegovog prethodnika.

''Ne pogađa me to. Svestan sam sebe i onaj ko me dobro poznaje zna šta sam i kako radio za Partizan sve ove godine. Moj budžet za ulazak 2010. je bio nula, a potrošili smo 12.000 evtra na dovođenje Radiše Ilića i ušli smo u Ligu šampiona. To nisam ja uradio, to je uradio Partizan. Radiću dok budem u Partizanu u interesu Partizana. Normalno je da ne mogu da vas vole svi. Dosta toga sam proživeo u životu i znam odakle vetar duva. Radim svoj posoa časno i pošteno. Najveća satisfakcija je kada su igrači zadovoljni posle treninga'', zaključio je Nađ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke