Partizan krenuo jako - Saldanja od 15.000.000, Jovanović nije na prodaju!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 21.05.2024.
11:15
Izvor: Sportske.net

Partizanovi fudbaleri su sada na ceni...

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan nije izdržao do kraja, ali možemo reći da je imao solidnu sezonu kada se sve sabere, ipak, daleko je i to od onih očekivanja navijača i fudbalske Srbije. 

Crno-beli su na čelu sa trenerom Duljajem odigrali odlično, ali nakon serije slabih rezultata došao je Albert Nađ koji će i završiti sezonu u subotu protiv Radničkog iz Kragujevca u meču koji za ekipu iz Humske nema nikakav značaj. 

Dakle, već sada se dogovaraju transferi za narednu sezonu, a postoji dosta interesantnih fudbalera u Partizanu, među kojima su Aleksandar Jovanović i Mateuš Saldanja. 

Brazilac je meta Fenerbahčea, čak je išao u Istanbul tokom vikenda da gleda utakmicu Galatasaraj-Fenerbahče, što su mnogi povezali i sa njegovim odlaskom na leto. Šta kaže Partizan?

U Humskoj ga cene sada na 15 miliona evra, to je cifra koju su dobili svi agenti i klubovi koji su zainteresovani za njegove usluge, javlja "Telegraf". 

Podsetimo, Partizan je Saldanju platio 1,3 miliona evra Džef junajtedu. 

Sa druge strane, Jovanovića u upravi kluba vide kao vođu, nekoga ko je izuzetno bitan u svakom pogledu, pa se očekuje da se pojačaju finansijski detalji njegovog ugovora koji trenutno traje do 2026. godine i ono što je izvesno, jeste da Partizan neće prodavati svog golmana koji je dobio i poziv reprezentacije Srbije za predstojeći EURO. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak