Majk Meloun iz nemoći besneo na sudiju, a šta poručuje posle debakla?

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net

Ima li na vidiku rešenja za fenomenalnu odbranu ''Vukova''?

EPA-EFE/DUSTIN BRADFORD
EPA-EFE/DUSTIN BRADFORD

Povezane vesti

Koliko god da je Minesota odlična ekipa, teško da je iko mogao da očekuje ovakav brodolom Denvera u dve utakmice na svom terenu, na startu ove polufinalne serije plej-ofa na Zapadu.

Noćas je Minesota kao gost slavila sa 106:80, povela sa 2:0 u seriji, a naredne mečeve igraće na svom terenu i biti u prilici da već pred svojim navijačima završi posao.

Nagetsi su od početka bili van ritma, trener Majk Meloun je tokom prve četvrtine razlog tražio i u sudijama, pa je u jednom trenutku utrčao u teren da se ''obračuna'' sa njima, ali ni time nije uspeo da trgne svoje igrače iz neočekivane letargije.

Posle meča mu je ostalo da čestita boljem protivniku, a dešavanja na terenu je slikovito opisao.

''"Isprašili su nam tur! Imali su potpunu inicijativu. Biće to veliki izazov za nas. Govor tela igrača nije ni blizu toga gde bi morao da bude, deklasirani smo kod kuće, osramotiili smo se pred svojim navijačima. Njihova odbrana bila je previše za nas, nadmudreni smo trenerski, nadigrani smo na terenu...", kaže Meloun.

Kako dalje?

''Moramo da napravimo neka prilagođavanja za sledeći meč. Možete da se samosažaljevate ili da uradite sve što možete da biste bili bolji u utakmici broj tri. Moj fokus je na tome da pokušam da ohrabrim momke da nastave da se bore. Niko ne kaže da će biti lako. Trenutno smo jako dobro svesni toga", konstatovao je Meloun.

Imao je poruku i za razočarane navijače, koji su čak dozvolili sebi da u finišu navijaju za rivala.

''Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igraali ni blizu svog nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smno mnogo dobrih stvari", poručio je Meloun.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke