Obradović pred AdmiralBet Superligu: "Radi se o motivaciji igrača"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 19.04.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Trener crno-belih govorio pred početak AdmiralBet Superlige.

AdmiralBet ABA liga/Igokea m:tel/Marija Vuruna
AdmiralBet ABA liga/Igokea m:tel/Marija Vuruna

Povezane vesti

Uskoro počinje i AdmiralBet Superliga Srbije u košarci, a Partizan će učestvovati na tom takmičenju iako je bilo mnogo pitanja posle odustajanja od takmičenja prethodne sezone. 

Povodom igranja u tom takmičenju, trener crno-belih Željko Obradović je rekao da će pokušati da motiviše igrače da budu na najvišem nivou.

"Sistem takmičenja je napravljen na takav način da se vodilo računa o svemu što drugi igraju. Nije lak posao, sa te strane prilično komplikovan. Kada igramo AdmiralBet ABA ligu, dosta je teško razmišljati o AdmiralBet Superligi, ali samim tim što idemo u polufinale, radi se o motivaciji i nadam se da ćemo tada moći da motivišemo igrače i da igramo na najbolji mogući način", rekao je Obradović. 

Dotakao se i teme važnosti učešća Partizana. 

"Zna se šta je Partizan i šta predstavlja Partizan, ne samo u Srbiji, već i celoj Evropi. Učešće Partizana je i te kako važno, to je apsolutno jasno. Čestitam svim timovima i mojim kolegama na svemu što su uradili. Želimo da takmičenje bude primer svemu i da plej-of bude kvalitetan", rekao je Obradović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke